18 Aprilie 2023 publicat în Lifestyle 228 share-uri

Alege să nu fii ca cei care ți-au greșit! Roagă-te pentru sufletul lor și mergi mai departe! Dumnezeu vede și este alături de tine!

Atunci când cineva ne greșește sau ne îndreptățește avem tendința să îi întoarcem durerea pe care ne-a provocat-o. Vrem să îl facem și pe el să simtă ceea ce simțim noi, ca să vadă cât de grea este suferința pe care ne-a oferit-o.

Simțim că nu merităm toată acea durere și avem dreptate. Atunci când vorbim de cineva care ne facem rău în mod voit, este clar că intențiile sale sunt rele, iar sufletul îi este departe de Dumnezeu. Mai mult, acea persoană uită de sufletul său și se consideră îndreptățit să facă rău, fără nici cea mai mică remușcare.

Este de la sine înțeles că persoana care ne face rău este deconectată de la sursa sa divină, iar energia pe care o manifestă este una joasă. Sufletul său strigă după ajutor, însă nu este suficient pentru el să își audă interiorul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Principiile de bază ale mașinii CNC Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Un om fericit, împlinit, conștient de lumina pe care o poartă în el însuși nu va putea fi niciodată un om rău. Un om parșiv, egoist, răzbunător va căuta întotdeauna modalități și metode prin care adevăratul său eu interior să iasă la iveală, oricât de multe scuze i se găsesc.

Ce este de facut? Să iertăm și să ne îndepărtăm.Răzbunarea nu este a noastră, ci a lui Dumnezeu. Noi avem datoria de a ierta pentru a nu ne asemăna cu omul care răspândește suferință și care se hrănește cu ea. Iertarea unui astfel de om ne aduce mai aproape de Dumnezeu și ne păstrează inima curată.

Alege să nu fii ca cei care ți-au greșit! Roagă-te pentru sufletul lor și mergi mai departe! Dumnezeu vede și este alături de tine!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri