13 Aprilie 2023 publicat în Lifestyle 787 share-uri

Nu mai plânge după oamenii pentru care ești doar o opțiune. Nu mai încerca să salvezi persoanele care nu își doresc stabilitate lângă tine. Cere mai mult de la viață și alege-te pe tine!

 

Nu mai plânge după oamenii pentru care ești doar o opțiune. Nu mai încerca să salvezi persoanele care nu își doresc stabilitate lângă tine. Cere mai mult de la viață și alege-te pe tine!

Nu îți mai bate joc de sufletul tău! În viața ta nu ai nevoie de oameni indeciși sau inconsecvenți. Ai nevoie de iubire necondiționată pentru ceea ce ești, nu pentru ceea ce își doresc alții să fii pentru ei.

Nu mai cerși iubirea, pentru că oamenii meniți să fie în viața ta nu te vor face niciodată să crezi că nu ești îndeajuns de bună pentru a le merita dragostea. Persoanele nepotrivite te vor face mereu să crezi că este ceva defect la tine și că tot tu trebuie să muncești din greu pentru a ocupa un loc în sufletul lor.

Nu lăsa percepția greșită a oamenilor nepotriviți din jurul tău să te transforme în ceva ce nu ești! Nu te îndoi de tine doar pentru că te afli lângă cei care nu știu să te aprecieze la adevărata ta valoare. Alege-te pe tine și dă-ți voie să îți trăiești viața așa cum simți, indiferent dacă ceea ce faci este sau nu pe placul celor din jurul tău.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Rămâi loială propriilor convingeri și alege ca iubirea pe care o oferi în direcțiile nepotrivite să rămână acolo unde ai cea mai mare nevoie de ea: în sufletul tău! Iubește-te pe tine, ai grijă de tine, iar iubirea oamenilor potriviți nu va ezita să vină în preajma ta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri