Jupiter favorizeaza experientele inedite si pasionale si creeaza circumstante propice cunoasterii unor persoane cu adevarat interesante. Multe dintre relatiile incepute in vara se sting cu aceeasi rapiditate cu care au inceput, insa cele care supravietuiesc au sanse mari sa se transforme in relatii pe viata.

Varsator – Dupa o perioada mai dificila a relatiei sale de iubire care va fi intre 30 iulie - 9 august, Varsatorul poate rasufla din nou linistit caci intelegerea, afectiunea si preocuparea reala pentru partener vor fi ca la ele acasa. Si inca o veste buna pentru Varsator: problemele si certurile legate de gelozia si temerile nejustificate ale unuia dintre parteneri- fie a Varsatorului, fie a partenerului – vor disparea de la sine, ca si cum nu ar fi existat niciodata. Si iarasi o veste proasta: necazurile si crizele vor reaparea cand Venus va fi retrograd, in perioada 10 octombrie -20 noiembrie.

Atunci, Varsatorul se va vedea pus in situatia de a-si reevalua asteptarile pe care le are de la relatia actuala si de a face rectificarile necesare pentru a le putea manifesta.. Pana atunci insa, acesta are timp berechet sa se bucure de niste clipe cu adevarat minunate in viata de cuplu, mai ales ca sexualitatea sa va fi debordanta in lunile de vara, iar astrele ii promit energie maxima si pofta zdravana de viata. Daca Varsatorii singuri au trecut inca de la inceputul anului prin perioade mai bune sau mai putin bune, intervalul 10 iunie - 4 iulie, cand Venus se va afla in casa a cincea, cea a iubirii, va fi o perioada excelenta intalnirilor si cunoasterii aprofundate a unui potential partener de viata.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile

Pesti - Eclipsa solara de pe 11 iulie din casa a cincea a Pestilor si Marte care se va afla in cea de-a 7-a casa a Pestilor vor reprezenta un punct de cotitura pentru viata sentimentala a acestor nativi. Daca esti angajata intr-o relatie de lunga durata, vei fi usor vulnerabila si tensionata in ceea ce priveste situatia ta sentimentala, insa capacitatea ta de a rezolva problemele nu te va parasi nici de data aceasta... Iar daca relatia ta a traversat cu bine perioada primaverii, pentru cea de a doua jumatate a anului, incepand cu luna iulie, problemele care vor aparea ar trebui sa fie minore si nesemnificative. Dupa data de 20 august, Mercur va fi retrograd ceea ce inseamna ca Pestii singuri nu vor putea evita tentatia de a se reintoarce in trecut, existand chiar dorinta de a se reconcilia cu un fost partener. Astrologii ii sfatuiesc insa sa priveasca inspre viitor si sa lase trecutul acolo unde este. Ar putea astfel sa rateze sanse frumoase de a cunoaste un partener mai potrivit lor.

Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Foto principala: Hepta.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri