Jupiter favorizeaza experientele inedite si pasionale si creeaza circumstante propice cunoasterii unor persoane cu adevarat interesante. Multe dintre relatiile incepute in vara se sting cu aceeasi rapiditate cu care au inceput, insa cele care supravietuiesc au sanse mari sa se transforme in relatii pe viata.

Sagetator - In timp ce calatoresc sau se lasa purtate de placerea unor activitati non-profesionale care nu are nimic de-a face cu rutina cea de zi cu zi, nativele din Sagetator vor avea ocazia de a cunoaste o persoana care le va schimba total perceptia despre iubire, producand fisuri puternice in viziunea acestora asupra vietii.

Aceste mici aventuri amoroase au insa sanse minime de a se transforma in relatii care sa dureze mai mult decat un sezon scurt de vara. Multe dintre nativele singure din Sagetator vor descoperi in luna iulie ca inca nu este momentul potrivit pentru a-si asuma angajamente si ca momentan le este bine lasand lucrurile in stadiul prezent, explorandu-si in schimb sexualitatea si capacitatea de a trai clipa. Cu totul si cu totul alta se va prezenta insa situatia la inceputul toamnei... In ceea ce priveste starea sentimentala a nativelor din Sagetator care sunt angajate intr-o relatie stabila, dorinta de armonie si afectiune, dorinta de aprobare si de a apartine intru totul cuiva le vor influenta mult atitudinea si deciziile luate in perioada de sfarsit a verii.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Capricorn – Persoanele aflate in zodia Capricornului ar face bine sa se pregateasca serios pentru iubire. Oricat de mult ar fi evitat Capricornii singuri sa se implice intr-o noua relatie, oricat de mult ar fi refuzat ideea de a cunoaste o noua iubire, astrele mizeaza mult in aceasta vara pe fericirea sentimentala a acestui semn zodiacal. Abilitatea Capricornului de a-si face viata frumoasa creeaza coordonatele exacte si potrivite pentru a pune bazele acelui tip de relatie la care acesta spera in urma cu ceva timp. Eclipsa solara de pe 11 iulie din cea de a saptea casa a Capricornului semnaleaza insa o schimbare a felul in care acesta interactioneaza cu ceilalti. Este nevoie asadar (chiar si pentru acei nativi care sunt ferm convinsi ca de data aceasta au gasit iubirea care o sa dureze o viata) sa fie atenti la felul in care comunica cu partenerul. Pe de alta parte, in viata Capricornilor care au o relatie stabila apar anumite nemultumiri, dubii si indoieli care dau dureri de cap partenerilor. O perioada buna pentru gestionarea conflictelor in cuplu va fi perioada 1-15 august.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri