Jupiter favorizeaza experientele inedite si pasionale si creeaza circumstante propice cunoasterii unor persoane cu adevarat interesante. Multe dintre relatiile incepute in vara se sting cu aceeasi rapiditate cu care au inceput, insa cele care supravietuiesc au sanse mari sa se transforme in relatii pe viata.

Balanta

Balantele care viseaza cu ochii deschisi la o aventura incitanta, la o pasiune tumultoasa, la o dragoste cu nabadai, cu fulgere in inima si cu fluturi in stomac, vor savura cu inima deschisa sansa reala de a-si concretiza chiar si cele mai intime visuri legate de iubire. Pe 8 iunie, conjuctura dintre Jupiter si Uranus din casa relatiilor va crea premisele unei relatii neconventionale, inedite, cu o probabilitate destul de mare de a putea fi continuata si in toamna. Nimeni nu spune ca o iubire frumoasa este insa una lipsita in totalitate de grijia sau de barfe, mai ales ca partenerul Balantei nu va fi tocmai pe placul multor apropiati ai Balantei, mai ales ca aceasta relatie va da nastere multor controverse. Balanta trebuie sa-si depaseasca propriile limitari si sa-si tempereze excesele catre care predispune Jupiter incepand cu data de 15 August. Putini sunt acei nativi din Balanta care au supravietuit puternicei crize de cuplu de la inceputul anului, insa cuplurile care au ramas impreuna vor fi mai sudate ca niciodata, ajungand la un nivel de comunicare superior.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Scorpion - Prima luna de vara vine pentru Scorpion cu dorinta de a-si structura mai bine relatia actuala, de a face lucrurile mai corect, de a lua decizii pe plan profesional si pe plan personal avand in vedere in principal stabilitatea si siguranta zilei de maine. Contrar asteptarilor celor din jur, Scorpionul este dispus sa isi arate latura sa responsabila si va impartasi cu partenerul de viata o parte din indatoririle pe care pana acum le ocolea. De altfel, cu precadere in prima jumatate a verii, astrele vor fi de partea Scorpionul, favorizand aspectul financiar si concretizarea anumitor visuri materiale ale Scorpionului precum achizitionarea unui teren de casa, a unei masini, a unui apartament, etc. Exista sanse destul de mari ca Scorpionul sa isi gaseste linistea si sa se simta totalmente implinit. Stabilitatea materiala il determina sa fie mai afectuos si mai dragastos ca niciodata cu partenerul de viata. Cu toate acestea, chiar daca doar temporare, certurile si furtunile vor fi de neevitat in perioada 15-30 august. Scorpionii care nu si-au gasit inca sufletul pereche vor trebui sa dea dovada de rabdare, caci astrele le-au harazit noroc in iubire abia la mijlocul toamnei 2010.

Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri