Jupiter favorizeaza experientele inedite si pasionale si creeaza circumstante propice cunoasterii unor persoane cu adevarat interesante. Multe dintre relatiile incepute in vara se sting cu aceeasi rapiditate cu care au inceput, insa cele care supravietuiesc au sanse mari sa se transforme in relatii pe viata.

Taur – Vara aceasta va fi cu adevarat speciala si pentru nativii din Taur. Astrele sunt destul de atente cu viata sentimentala a Taurilor singuri si le vor furniza acestora surprize amoroase destul de placute. Sarmul si multumirea de sine la care vor ajunge Taurii ii fac irezistibili pentru persoanele de sex opus. Se vor ivi nenumarate ocazii de a cunoaste persoane noi si interesante ca potentiali parteneri. Ba mai mult, la un moment dat, Taurii vor fi destul de confuzi si buimaci, aflandu-se in situatia grea si imposibila de a face o alegere. Sfatul astrologului ar fi sa asculte mai mult de inima decat de ratiune, caci exista pericolul de a inclina balanta prea mult in favoarea celei de a doua variante.

Taurii care sunt implicati intr-o relatie vor avea nevoie de multa vointa si putere de discernamant pentru a putea continua relatia actuala la acelasi nivel de pana acum. Spre mirarea lor si deloc suprinderea astrelor, succesul in aceasta privinta va fi direct proportional cu disponibilitatea si eforturile Taurilor de a imbunatati lucrurile.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile

Gemeni – Luna iunie vine pentru nativii singuri din Gemeni cu armonie si liniste pe mai multe planuri. Chiar daca nu-si gasesc iubirea si nici nu reusesc sa lege relatii solide in anotimpul verii, nativii Gemeni vor petrece mult timp de calitate in compania unor persoane interesante de la care vor avea ce sa invete si de la care se vor alege cu amintiri frumoase, cu impresii de neuitat, cu gesturi adevarate de prietenie, cu zdravana convingere ca interactiunea dintre oameni poate contribui simtitor la echilibrarea sinelui. Este posibil ca acesti nativi sa inceapa o relatie in luna iulie care va fi caracterizata prin sensibilitate, prin atentie si gesturi tandre, prin afectiune. Pe de alta parte insa, aceasta relatie va fi schimbatoare si nazuroasa si sub pretextul de a o gasi obositoare, unii dintre Gemeni vor dori sa-i puna capat. Pentru nativii Gemeni care sunt ancorati in relatii pe termen lung, vara nu aduce schimbari spectaculoase, ci ii va gasi pe acestia prinsi in panza acelorasi griji si temeri. O perioada frumoasa, linistita si relaxanta in viata de cuplu a acestor nativi va fi perioada 25 iulie-15 august.

Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri