Jupiter favorizeaza experientele inedite si pasionale si creeaza circumstante propice cunoasterii unor persoane cu adevarat interesante. Multe dintre relatiile incepute in vara se sting cu aceeasi rapiditate cu care au inceput, insa cele care supravietuiesc au sanse mari sa se transforme in relatii pe viata.

Cum va fi iubirea zodiilor in aceasta vara si ce le-au rezervat astrele in anotimpul calduros? Daca vrei sa stii din timp, iata cateva dintre principalele previziuni astrale legate de destinul amoros al zodiilor in vara anului 2010: Jupiter favorizeaza experientele inedite si pasionale si creeaza circumstante propice cunoasterii unor persoane cu adevarat interesante. Multe dintre relatiile incepute in vara se sting cu aceeasi rapiditate cu care au inceput, insa cele care supravietuiesc au sanse mari sa se transforme in relatii pe viata. Vara 2010 nu va fi tocmai o perioada prielnica pentru asumarea angajamentelor.

Prin urmare, va fi nevoie de mult efort din partea partenerilor pentru a face compromisurile menite sa sprijine bunul mers al unei relatii. Va fi o perioada incarcata emotional in care oamenii simt imboldul de a-si proteja stilul de viata, ba chiar vor lua masuri neasteptate pentru a-l proteja si a-i proteja pe cei dragi. Nevoia de schimbare va fi resimtita mai acut, iar valorile si credintele personale trec la randul lor printr-o etapa a transformarilor.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine!

In ziua de 21 iunie va avea loc solstitiul de vara, cea mai lunga zi a anului, indicand totodata inceputul verii astronomice. O schimbare importanta din punct de vedere astrologic va avea loc incepand cu data de 5 iunie cand planeta Jupiter va intra in casa Berbecului si va ramane aici pana in 8 septembrie. Prin urmare, sfarsitul primaverii si anotimpul calduros al verii vor fi infuzate cu o doza serioasa de optimism, iar semnele cele mai spontane ale zodiacului sunt cele vor simti energia pozitiva la intensitate maxima. Sunt incurajate aventurile romantice si atractii irezistibile intre anumite semne vor lua nastere pe neasteptate, cu o rapiditate uimitoare.

Berbec – Daca primavara 2010 lasa in urma ei o oarecare unda de dezamagire pentru Berbec si senzatia ca a ratat trenul vietii sale, in vara lucrurile vor lua o cu totul alta turnura. Pe 21 iulie, Saturn se intoarce in cea de a 7-a casa a Berbecului, dandu-i acestuia mai mult timp pentru a consolida o relatie sau pentru a intelege ce vrea cu adevarat de la un partener de viata. Conjuctura dintre Jupiter si Uranus din perioada 6 iunie si 13 august va produce evenimente spectaculoase in viata Berbecului. Va aduce lumina, liniste si intelegere in sufletul Berbecului intr-un fel la care nu s-ar fi asteptat in veci. Chiar daca surprizele se vor tine lant intr-un ritm naucitor, Berbecul ar face bine sa nu-si imagineze ca o sa aiba parte dintr-o data de tot ceea ce iti dorea pe plan sentimental. Toate vine pe rand, cuminte, cu masura, toate vin la timpul lor.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri