Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au anunțat cum va fi vremea de Paște, în fiecare regiune din țară. De iarnă pare că am scăpat în zonele joase, iar vremea va avea tnedință de încălzire, însă ploile nu se vor părăsi prea curând. 

Prognoza meteo ANM: cum va fi vremea de Paște

La munte, în următoarele două zile, se întorc ploile, dar temperaturile rămân ridicate peste 5 grade Celsius. De joi până sâmbătă, inclusiv, soarele își va face simțită prezența, iar duminică și luni se întorc ploile la munte. În rest, în noaptea de Înviere, vremea va fi liniștită, cu 11 grade Celsius. În duminica Paștelui vor fi ploi scurte, iar temperaturile nu vor urca mai mult de 12 grade Celsius.

Cod galben de ploi până miercuri

În această săptămână, furtunile de pe Marea Mediterană se vor succeda destul de rapid și vor aduce frecvent ploi de vară și în România, dar și temperaturi plăcute. Pe alocuri, îndeosebi în sud-est, ploile pot aduce într-o zi, două, cantități de apă cât pentru întreaga lună aprilie, ceea ce va crește riscul de inundații. De asemenea, va fi cod galben de inundații până miercuri pe râurile din Botoșani, Iași, Constanța și Tulcea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

Cum va fi vremea de Paște în fiecare regiune

Vremea de Paște în Banat

În următoarele două săptămâni, temperatura aerului va avea în general tendința de creștere ușoară. Mediile regionale ale temperaturilor maxime vor oscila între 15 și 21 de grade, cu cele mai ridicate valori în data de 13 aprilie și cele mai scăzute în 14 aprilie, dar și în creștere de la 16 la 20 de grade după data de 15 aprilie.

Temperaturile nocturne vor avea medii cuprinse între 3 și 8 grade, cu variațiile semnificative la mijlocul primei săptămâni. După data de 15 aprilie, mediile minimelor termice vor oscila ușor în jurul a 6 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în zilele de 14, 15, 17 și 18 aprilie, când vor fi posibile și manifestări specifice instabilității atmosferice și cantități de apă mai importante.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Citește continuarea pe 9news.ro

Foto fr și main: Aliaksander Karankevich /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri