4 Aprilie 2023 publicat în Lifestyle 348 share-uri

Așteaptă în liniște și rămâi recunoscător pentru tot ceea ce simți! Universul îți va pregăti tot ceea ce ai visat, însă, până atunci, trebuie să mai treci peste câteva situații, menite să îți șlefuiască sufletul.

Nu îți mai face atât de multe griji, Universul are pregătit un plan special pentru tine! Nu te mai necăji pentru lucrurile care nu au mers conform planului. Ești mai mult decât crezi și poți înfăptui mult mai multe decât ți-ai imaginat vreodată!

Lucrurile se vor aranja de la sine, într-o formă sau alta, la momentul potrivit! Așteaptă în liniște și rămâi recunoscător pentru tot ceea ce simți! Universul îți va pregăti tot ceea ce ai visat, însă, până atunci, trebuie să mai treci peste câteva situații, menite să îți șlefuiască sufletul.

Acesta este mesajul pe care îl așteptai: ai încredere în tine! Ai încredere în timpul divin! Bucură-te pentru fiecare moment, pentru că aceste clipe te vor conduce la momentul în care îți este menit să ajungi!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină în Berbec – 9 octombrie: Lecția vindecării acceptate! Recomandări astrale de suflet pentru zodia ta în prag de lună plină Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Horoscop: De ce luna ianuarie 2023 va fi una fabuloasă pentru fiecare zodie în parte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri