20 Martie 2023 publicat în Lifestyle 2413 share-uri

Oamenii din jur își vor da întotdeauna cu părerea și chiar te vor critica, crezând că ceea ce ar fi putut face ei este cu mult mai bine decât ceea ce ai făcut tu.

Nu apleca urechea la glasul critic al celor din jur! Nimeni altcineva nu a mai trecut prin ceea ce ai trecut tu, drept pentru care tu ai fost singurul care ai simțit tot acel val de emoții și trăiri. Oamenii din jur își vor da întotdeauna cu părerea și chiar te vor critica, crezând că ceea ce ar fi putut face ei este cu mult mai bine decât ceea ce ai făcut tu.

Adevărul este că fiecare experiență din viața noastră ne formează și fiecare situație dificilă prin care trecem mai pune o cărămidă în ceea ce înseamnă dezvoltarea sufletului nostru – depinde de noi cum alegem să șlefuim ceea ce este prezent în interiorul nostru.

Unii dintre noi suntem conștienți de emoțiile noastre, de puterea pe care o avem și de liberul arbitru. De aceea, niciodată, dar niciodată nu ar trebui să intervenim în povestea de viață a celor de lângă noi. Fiecare are de mers pe propriul drum, de făcut propriile greșeli și de învățat lecțiile pentru care am venit pe această lume.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Așadar, lasă oamenii să spună ce vor! Tu ai primit în dar această viață, nimeni altcineva! Lasă oamenii să spună ce vor despre tine! Tu știi cel mai bine ce se află în sufletul tău! Nu îți compara drumul cu al altcuiva, pentru că Dumnezeu a pus în tine lumină, curaj, iubire! Și ești perfect exact așa cum ești!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri