17 Martie 2023 publicat în Lifestyle 652 share-uri

Nu te umili niciodată pentru ceva despre care doar crezi că ai nevoie! Nu alerga niciodată după oamenii care nu te apreciază și nu vor să îți cunoască adevărata valoare!

Dacă te afli vreodată în situația de a te face cu orice preț văzută sau de a încerca diferite căi prin care să obții aprecierea celor din jur, pleacă cât mai repede din acel loc!

Nimic nu îți fură energia mai tare decât să te pui într-o o poziție inferioară și să oferi puterea ta persoanei din jur, indiferent de funcția pe care o are sau rolul pe care îl reprezintă pentru tine. Acest transfer de energie nu este echitabil și te seacă pe interior, mai mult decât ai putea crede.

Nu te umili niciodată pentru ceva despre care doar crezi că ai nevoie!

Nu alerga niciodată după oamenii care nu te apreciază și nu vor să îți cunoască adevărata valoare!

Nu rămâne niciodată prins într-un joc de putere, pentru că valoarea ta nu va putea fi confirmată de nimeni altcineva înafară de tine! Tu ești singura care poate impune limite și pe care nu trebuie să o dezamăgești!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 25 octombrie - Lună Nouă și Eclipsă de Soare în Scorpion - Activări ale destinului, fatalitate și reechilibrări karmice. Noi începuturi și schimbări colosale acolo unde există vindecare!    Cele mai frumoase citate despre luna ianuarie Zodiac floral – Află care este floarea aferentă fiecărei zodii

Dacă ușa la care aștepți nu se deschide, pleacă! Acceptă că ceea ce ne dorim nu este și ceea ce avem nevoie. Iar, undeva, în drumul nostru, vom găsi și ceea ce este pentru noi. Iar atunci nu va mai trebui să așteptăm, pentru că ceea ce este menit să fie în viața noastră ne va aștepta, oricât va fi nevoie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri