15 Martie 2023 publicat în Lifestyle 349 share-uri

Pentru a face un pas înainte, pentru a ieși dintr-o situație dificilă, pentru a trăi viața pe care ți-o dorești, trebuie să ai curaj! Iar frica nu are ce căuta aici, nu în calea visurilor tale!

Frica este cel mai mare dușman al omului, care pune piedici în direcția viselor și dorințelor sufletului. Temerile pe care le avem ne împiedică să ne trăim viața pe care ne-o dorim și pe care o merităm!

Avem o infinitate de frici, mai mult sau mai puțin realiste, iar ele cresc o dată ce noi și le dăm putere. Gândurile noastre amplifică fricile, iar astfel ne cauzăm singuri blocaje din care nu mai știm cum să ieșim.

De obicei, temerile pe care le avem sunt împrumutate de la cei din jur și nici măcar nu ne aparțin. Alteori, fricile se nasc din anumite traume din trecut, pe care mintea noastră nu le poate depăși și pe care le proiectează în prezent. În ambele cazuri, fricile nu sunt realiste și nu numai atât, ci ele ne pun pe pauză visurile.

Pentru a face un pas înainte, pentru a ieși dintr-o situație dificilă, pentru a trăi viața pe care ți-o dorești, trebuie să ai curaj! Iar frica nu are ce căuta aici, nu în calea visurilor tale!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri