14 Martie 2023 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Te invit să porți acest mărtișor special în permanență de acum înainte, nu doar la început de Primăvară!

Primăvara a venit, iar o dată cu ea ne bucurăm și noi, la rândul nostru, de renașterea a tot ceea ce se află în jur. Razele soarelui ne bucură și ne oferă acel strop de optimism de care avem nevoie, după lunile reci și întunecate de iarnă.

Ne dezmorțim din stările noastre sufletești și începem să facem o curățenie generală în interiorul nostru. Este timpul să renunțăm la tot ceea ce este toxic, indiferent dacă vorbim despre oameni, mâncare, locuri sau obiceiuri.

Primăvara ne oferă, în sfârșit, oportunitatea de a petrece mai mult timp în natură, de a ne bucura de viață și de tot ceea ce ne înconjoară. Bucuria prezentului se află acum în sufletele celor care își deschid bine ochii și își dau seama ce dar minunat este viața.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Prima Lună plină a lui 2023 este în Rac (7 ianuarie): De 3X vindecare la început de an: de sine, de emoții, a lanțului familial. Ne rescriem propria poveste de viață!   Horoscopul Italian al Dragostei pentru 2023: Momente de cumpănă pentru unele zodii, noi începuturi sau fericire absolută pentru altele! Previziunile în iubire pe un an pentru fiecare zodie

Vestitorul primăverii, gingașul ghiocel, ne arată ca fragilitatea se împletește perfect cu puterea interioară. Așa suntem și noi, oamenii, creați – vulnerabilitățile noastre ne fac să fim mai puternici. Conștientizarea și acceptarea lor ne fac să fim de neînvins.

Mărtișorul, simbolul lunii Martie, poate fi iubirea de sine, pus cu multă încredere și hotărâre în suflet. Hai să începem o nouă lună cu și mai multă prețuire față de propria persoană!

Cel mai special mărtișor este cel pe care îl purtăm cu noi, iar pentru asta avem nevoie de grija noastră față de propria persoană, liniște în suflet, timp de calitate petrecut doar pentru noi.

Te invit să porți acest mărtișor special în permanență de acum înainte, nu doar la început de Primăvară!

Ana Maria Visescu. O poveste personală și profesională care sfidează șablonul clasic al vieții 2023 are tema energetică a lui 7! Este o Poartă divină către Sine (anul Devenirii), un an despre TINE și decodificarea misiunii Sufletului tău Nu ne este permis niciodată ca părinți să invalidăm emoțiile copiilor noștri, să le ocolim, să ne lăsăm stânjeniți de exprimarea lor emoțională. Interviu cu Georgiana Spătaru, psiholog și terapeut, despre emoțiile copiilor noștri

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri