9 Martie 2023 publicat în Lifestyle 845 share-uri

În ziua în care te vei iubi cu adevărat, vei înceta să mai încerci -i mulțumești pe toți. Vei începe să îți asculți sufletul și dorințele lui sunt cele pe care vei alege să le îndeplinești, indiferent de ceea ce așteaptă ceilalți de la tine. De atâtea ori i-ai pus pe ei pe primul loc, te-ai lăsat deoparte, ai uitat ceea ce îți doreai cu adevărat.

În ziua în care te vei iubi cu adevărat… un text care circulă pe rețelele sociale în diverse forme și care ne învață cum să ne îmbrățișăm propria persoană și să ne iubim pe noi înșine mai mult. Cuvintele îi sunt atribuite lui Felipe Casillas.

“ÎN ZIUA ÎN CARE TE VEI IUBI CU ADEVĂRAT...

În ziua în care te vei iubi cu adevărat, vei înceta să mai încerci -i mulțumești pe toți. Vei începe să îți asculți sufletul și dorințele lui sunt cele pe care vei alege să le îndeplinești, indiferent de ceea ce așteaptă ceilalți de la tine. De atâtea ori i-ai pus pe ei pe primul loc, te-ai lăsat deoparte, ai uitat ceea ce îți doreai cu adevărat.

În ziua în care te vei iubi cu adevărat, vei înceta să mai suferi pentru toți și vei începe să înțelegi ciclurile vieții.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit 

Vei îmbrățișa ceea ce a fost și tot ceea ce urmează să vină. Să te aștepți întotdeauna doar la “ceea ce ar trebui să fie” cauzează o stare de continuă frustrare.

În ziua în care te vei iubi cu adevărat, te vei îndepărta de oamenii toxici, fie că sunt membri ai familiei, prieteni apropiați sau parteneri romantici. Te vei îndepărta de acele relații care nu fac decât să te consume, care nu contribuie cu nimic la viața ta și care nu fac decât să te împiedice din a crește.

În ziua în care te vei iubi pe tine însuți, vei înceta să mai pui la suflet criticile și vei concentra în schimb doar pe ceea ce te ajută să te dezvolți ca persoană. A le acorda atenție celor care te judecă nu va face decât să te îndoiești de propriile abilități.

TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Împreună în arte și simțiri
Foto: luboffke /Shutterstock

În ziua în care te vei iubi cu adevărat, vei renunța la fricile tale și vei decide să riști. Este singura oportunitate care îți oferă șansa de a te iubi. Singura modalitate de a-ți elibera întregul potențial și de a te redescoperi.

În ziua în care te vei iubi cu adevărat, vei înceta să (te) mai minți pe tine sau să te prefaci că ești bine când nu ești, vei înceta să mai rănești sau să faci rău. Făcând acestea constant, fără să îți dai seama, nu faci decât să te autodistrugi.

În ziua în care te vei iubi pe tine, vei înceta să te mai victimizezi. Nimeni nu este de vină pentru ceea ce ești și alegi să fii. Tu ești cel care, la urma urmei, își alege propriul drum, tu ai putere de decizie.

Primăvara în care accesoriile ”înfloresc”. Cerceii florali masivi - un must-have spectaculos al sezonului Rochii în culori tari – pentru cele mai îndrăznețe outfit-uri Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Când vei decide să te iubești cu adevărat, te vei iubi și în interior, și în exterior.

Vei începe prin a te hrăni sănătos și îi vei oferi trupului tău recunoștința pe care o merită.

Vei avea ca prioritate să fii plăcut doar în fața ochilor tăi și transparent sufletului tău, onorându-ți spiritul.

Atunci inima ta se va simți întreagă și va începe să simtă fericirea deplină și conștientă.

Iubirea începe în noi."

* Sursa: Felipe Casillas . Noi am descoperit inițial acest material via https://www.facebook.com/yoursoulvital/

Foto fr si main:Dmitry Kovalchuk /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri