Nimeni nu stie cu adevarat cum sa incurajeze pe cineva si multi oameni au tendinta de a inrautati situatia facand comentarii fara sa le gandeasca. Dar aproape orice om are in el instinctul care il face capabil sa asculte necazurile altora si sa incerce sa il inveseleasca. Iata cateva sfaturi de mare ajutor cand vrei sa ridici moralul cuiva.

Oricine are nevoie de cineva de la care sa primeasca un sfat la un moment dat. Toti am trecut prin momente proaste si deprimari. Sunt situatii in care avem nevoie mai mult decat orice de ajutorul unui apropiat, macar in ideea de a nu ne simti singuri. Nu este foarte complicat sa ridicam moralul unui prieten, atat timp cat ne dorim asta si urmam cateva sfaturi simple.

Oricine stie cum este sa ai increderea in tine scazuta si sa fii deprimat. Sa fii deprimat din cand in cand nu este ceva neobisnuit si sunt multe motive ca sa ajungi la acest rezultat. Sa vezi cu precadere partea goala a paharului, sa ti se para totul negru, sa ai momente cand ti se pare ca nu gasesti nici o solutie sa iesi din impas. In momente ca acestea, prietenilor si familiei le revine sarcina de a ridica moralul cuiva cu ajutorul unei gandiri pozitive si incurajatoare. Nimeni nu stie cu adevarat cum sa incurajeze pe cineva si multi oameni au tendinta de a inrautati situatia facand comentarii fara sa le gandeasca. Dar aproape orice om are in el instinctul care il face capabil sa asculte necazurile altora si sa incerce sa il inveseleasca. Iata cateva sfaturi de mare ajutor cand vrei sa ridici moralul cuiva.

Asculta

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Sa stii sa inveselesti pe cineva care este deprimat, porneste de la simpla arta a ascultarii. Daca intentionezi sa ridici moralul cuiva care se simte trist, trebuie sa dai necazurile tale deoparte pentru un timp si sa te concentrezi doar pe ceea ce el sau ea are de spus. Oricui ii place sa aiba cui sa povesteasca despre necazurile sale, acesta fiind primul pas in ridicarea moralului. Este mai bine sa nu judeci sau sa iti dai cu parerea. Gandeste-te la situatiile cand ai avut o zi proasta si n-ai avut cu cine sa vorbesti si cat de diferite ar fi putut fi lucrurile daca ai fi avut pe cineva. Daca inveti cateva tehnici eficiente de ascultare poti ajuta pe cineva sa se simta mult mai bine. Si in definitiv prietenia inseamna sa incurajezi omul care iti este prieten si sa fii acolo pentru el.

Empatizeaza
Urmatorul pas de tinut minte cand incurajezi pe cineva este sa incerci sa intelegi cum se simte. Nu-l face sa se simta compatimit, deoarece asta ar putea inrautati problema. Trebuie sa ii arati ca intelegi cu adevarat cum se simte pe moment si sa ii expui clar faptul ca putea sa fie mai rau, dar nu este. Ajuta-l sa vada lucrurile pentru care trebuie sa se simta recunoscatori si in curand vei observa o schimbare notabila in starea lor. Abilitatea de a avea relatii bune cu cei din jur este o tehnica ce se dezvolta in timp si cu practica. Incearca sa te pui in locul lui un moment si sa iti imaginezi ce ai putea sa simti in aceeasi situatie.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri