1 Martie 2023 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Un cadou este un gest obișnuit, firesc. Să oferi este un semn de apreciere față de persoana către care îți îndrepți gândurile și atenția. Cu toate acestea, și mai important este să faci cadoul potrivit, să te documentezi înainte și să știi exact ce i-ar plăcea persoanei respective să primească.

Dacă vrei să îi faci o surpriză plăcută celei mai bune prietene cu ocazia aniversării, a onomasticii sau pur și simplu fără niciun motiv, ți-am pregătit câteva idei care să îți ușureze alegerea.

Cosmetice și produse de înfrumusețare

Prietena ta este pasionată de machiaj și coafură? Îi place să testeze produse noi tot timpul și să fie la curent cu cele mai noi tendințe? Îi poți lua un ondulator Babyliss ca să își facă bucle spectaculoase sau o perie electrică pentru păr.

Mai poți opta, de asemenea, pentru o trusă de machiaj în toate culorile, un set de pensule sau alte cosmetice despre care știi că i-ar plăcea. Poți să îți îndrepți atenția și către un set de creme de față sau produse pentru demachiere. Asigură-te că știi ce tip de ten are, ca să alegi ce i se potrivește.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste 16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta

Un voucher cadou

Fiecare femeie adoră să se răsfețe, așa că îți poți îndrepta atenția către un voucher cadou la un centru spa sau la o sesiune de masaj.

Îi poți oferi chiar și un voucher pentru un curs de automachiaj sau, de ce nu, câteva sesiuni de coaching sau dezvoltare personală.

Dacă este pasionată de gătit, oferă-i un curs cu un chef despre care știi că îi place.

Sau poate vrei să o trimiți la un salon de cosmetică și înfrumusețare, pentru un tratament facial sau pentru aplicarea de gene false.

O altă surpriză ar putea fi un voucher cadou de cumpărături la magazinul preferat, fie că este de haine, de produse cosmetice sau parfumuri.

Bijuterii personalizate

Un set cu pandantiv și cercei din argint este un dar prețios pe care prietena ta l-ar putea purta în diferite ocazii.

Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Dacă vrei să o surprinzi cu adevărat, cumpără-i o bijuterie cu stocare inteligentă. Tehnologia NFC (Near Field Communication) o va ajuta să aibă acces la cele mai frumoase amintiri atunci când poartă cadoul de la tine.

O experiență de neuitat

Programează un city break cu bilete la concertul artistului vostru internațional preferat. Ocupă-te tu de cazare și program, întreab-o doar dacă e liberă în perioada aleasă. Anunț-o cu câteva zile înainte și porniți împreună în această escapadă.

Pe lângă distracția de la concert, puteți explora orașul, vă puteți bucura de timpul petrecut împreună în restaurante bune și de alte atracții ale locului.

O petrecere surpriză

O altă idee grozavă, dacă ai o prietenă care apreciază surprizele, poate fi organizarea unei petreceri tematice. Găsește o modalitate prin care să o convingi să vină într-o locație în care vei fi pregătit un eveniment pe cinste, în care să petreceți alături de toți prietenii voștri. Un DJ, un spațiu, câteva gustări, câteva băuturi și un tort ar fi cam tot ce ai nevoie pentru ca petrecerea să fie reușită.

Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr

Un cadou de suflet

Pentru prietena ta cea mai bună, importante sunt și bucuriile pe care le poate avea în propria casă. Oferă-i, în acest context, decorațiuni interioare, în funcție de stilul pe care îl are. Alege-i o păturică în culoarea preferată, o carte bună, un ceai sau o cafea de specialitate. Uneori, momentele petrecute în liniștea propriului cămin sunt mai satisfăcătoare decât orice alt cadou.

Indiferent de ce cadou alegi să îi faci, important este să îl aprecieze și să o facă să se simtă fericită de ziua ei, de fiecare dată. Relația de prietenie este una dintre cele mai valoroase pe care le poți avea în viață. Drept urmare, bucură-te de compania prietenei tale de fiecare dată când ai ocazia.

Sursa foto: Shutterstock.com

Bentițele de păr statement – accesoriul suprem și stilat al acestei primăveri pentru un look ca de regină Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri