21 Februarie 2023 publicat în Lifestyle 638 share-uri

Mulțumesc pentru lecții, pentru mine sunt mai prețioase decât ți-ai închipui. Să vezi adevărata față a omului pe care l-ai iubit este întotdeauna dureros, însă întotdeauna este revelator

Mulțumesc pentru singurătatea și clipele grele pe care povestea cu tine mi le-a adus. Acum știu să mă bucur, pur și simplu, de prezența mea.

Mulțumesc pentru că mi-ai călcat sufletul în picioare, deși este cel mai de preț dar pe care l-aș putea vreodată oferi. Acum știu că inima mai poate bate și după o mare dezamăgire.

Mulțumesc pentru că mi-ai arătat cu ce fel de bărbat nu vreau să îmi petrec tot restul vieții. Sunt sigură că voi găsi un om puternic, care să ma iubească așa cum merit, pentru ceea ce sunt, nu pentru ceea ce îi ofer.

Mulțumesc pentru lecții, pentru mine sunt mai prețioase decât ți-ai închipui. Să vezi adevărata față a omului pe care l-ai iubit este întotdeauna dureros, însă întotdeauna este revelator. Acum știu că m-am eliberat de o relație toxică, care nu făcea decât să mă facă să simt cum aripile îmi sunt tăiate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Mulțumesc pentru tot! În special pentru bărbatul pe care mi-ai arătat că ești cu adevărat. Sper, chiar sunt sigură că nu voi mai avea vreodată de a face cu persoane ca tine!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri