15 Februarie 2023 publicat în Lifestyle 7 share-uri

Primăvara ne bate la ușă, iar alături de copiii noștri putem să învățăm să ne bucurăm de schimbările naturii. Am pregătit o listă cu 5 activități de făcut cu cei mici la început de Martie!

Primăvara este un anotimp minunat, iar redescoperirea naturii poate fi o experiență tare drăguță și interesantă, pentru cei mici (dar nu numai). Pentru că ne mai despart doar câteva zile de sfârșitul iernii și, implicit, începutul unui nou anotimp, primăvara, am pregătit o lista cu 5 activități de făcut cu cei mici.

1. O plimbare prin Grădina Botanică

Dacă nu ați fost până acum în Grădina Botanica la început de Martie, trebuie să știți că aleile parcului sunt pline de ghiocei. O plimbare cu cei mici în Grădina Botanică poate fi o activitate plăcută într-un weekend. În micul lac din parc puteți vedea rațele, iar liniștea Grădinii vă va face, cu siguranță, să vă pierdeți pe aleile parfumate și înmiresmate.

Cei mici pot admira culorile florilor, pot alerga liniștiți pe culoarele parcului, iar cu ajutorul unei lupte speciale pentru copii, curiozitatea lor nu va cunoaște limite!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

2. Mărțișoare Hand-made

Pentru că 1 Martie are o semnificație aparte, puteți să le povestiți celor mici despre tradițiile care există în diferite regiuni ale țării. Pentru a pune la bătaie îndemânarea, creativitatea și răbdarea, puteți crea cu cei mici mărtișoare și felicitări hand-made pentru bunică, educatoare etc.

Pe Pinterest găsiți multe modele din care vă puteți lăsa inspirați. Mie, personal, mi-a făcut cu ochiul Cutia pentru Mărtișor, de la Idei cu Dischis și abia aștept să ajungă la noi.

3. Picnic într-o zi însorită

Gustarea de fructe are un alt gust la iarbă verde, nu? Un picnic într-o zi însorită este o idee excelentă. Vă puteți bucura de natură, razele timide ale soarelui și aer proaspăt.

4. Curățenie în hăinuțe și duse la centrele de donat

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Părinții știu foarte bine: copiii cresc repede, iar hăinuțele trebuie schimbate, deobicei, de la un sezon la altul. Începutul primăverii este un prilej bun pentru a organiza mai bine dulapul celui mic și a face curățenie printre ținutele purtate în sezonul rece.

Și pentru că peste tot există, din păcate, copilași cu situații mai dificile acasă, noi îi putem ajuta donând hainele în stare bună, curate, la diferite asociații sau la centrele DGASPC. Un astfel de centru este Centrul Bebe de București (Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 75, sector 5 - rond Kogălniceanu).

Primăvară cu multe bucurii!


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri