9 Februarie 2023 publicat în Lifestyle 62 share-uri

Vă rog, un bilet pentru fericire! Îl voi cumpăra cu speranțe, încredere și inima plină! Nu caut să scot banii din buzunar și nici să îmi vând averi pentru a-l cumpăra. Dacă este biletul pentru drumul meu, îl voi primi fără a fi nevoie să dau la schimb lucruri din viața mea.

Bună ziua! Sunt eu, cea pe care o știi deja. Poate am venit prea târziu, poate prea devreme, însă eu cred că trenul meu mă așteaptă.

Am convingerea că el mă va duce acolo unde trebuie să ajung, la momentul potrivit. Pentru asta, nici eu nu m-am grăbit prea mult până acum și nici nu o voi face! Dacă mai trebuie să aștept trenul meu, voi aștepta, oricât va fi nevoie.

Vă rog, un bilet pentru fericire! Îl voi cumpăra cu speranțe, încredere și inima plină! Nu caut să scot banii din buzunar și nici să îmi vând averi pentru a-l cumpăra. Dacă este biletul pentru drumul meu, îl voi primi fără a fi nevoie să dau la schimb lucruri din viața mea.

Vreau să ajung în direcția fericirii, un drum poate greu, un drum anevoios, pe care știu, însă, că merită să îl duc. Știu că va trebui să am răbdare, să aștept pe peronul gării vieții mele, acolo unde mulți oameni mă salută, apoi pleacă către direcțiile lor. Va trebui să aștept trenul meu, chiar dacă voi privi, poate, ușor dezamăgită, că unele trenuri pleacă mai repede spre destinația la care trebuie să ajungă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit 

Mai știu că, în drumu meu, trenul se va opri în diferite stații, însă, oricât de fermecător ai fi peisajul, eu trebuie să îmi continui drumul. Să îmi ascult inima, care știe cel mai bine de ce a pornit spre acea direcție.

Poate că unii oameni îmi vor fi colegi de drum, însă știu că unele persoane vor coborî din trenul meu. Atunci când vor simți că rolul lor în viața mea a ajuns la final le voi mulțumi pentru drum și le voi păstra amintirea frumoasă, fără să mă abat de la ceea ce îmi doresc cu adevărat.

Poate că trenul se va opri între stații, sau poate că, la un moment dat, va încetini. Asta nu înseamnă nicidecum sfârșitul călătoriei, ci o pauză în care să mă regăsesc și să cred și mai puternic în alegerile mele.

De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Iar, până la urmă, stația finală nici nu există. Destinația la care vreau să ajung este o călătorie, iar fericirea este compusă din micile momente care mă fac să continui să mă bucur de drumul pe care îl aleg zi de zi, cu suflet plin și curat.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri