Vrei să îți exprimi recunoștința față de un profesor dedicat, care ți-a oferit sprijinul de care aveai nevoie? Unul dintre cele mai potrivite moduri prin care poți face asta este să îi oferi un cadou simbolic. Dacă profesorul tău iubește lectura, ai la îndemână o serie de variante care te vor ajuta să îi faci cea mai plăcută surpriză. Iată sugestiile noastre.

Un semn de carte din lemn

Orice pasionat de lectură va aprecia un cadou practic și captivant, precum un semn de carte. Pentru ca darul tău să rămână în colecția îndrumătorului tău pentru totdeauna, optează pentru un model realizat din materiale de calitate, precum lemnul natural. Ai la îndemână opțiuni variate atât cu design-uri rustice, cât și în culori bogate și intense, ce atrag rapid atenția.

O agendă de calitate, cu detalii personalizate

Dacă profesorul tău nu este doar pasionat de lectură, ci și o persoană practică și organizată, oferă-i un dar pe care să îl poată folosi zi de zi. Unul dintre cele mai potrivite cadouri personalizate pentru profesori și învățători este o agendă cu un mesaj special. Fie că optezi pentru clasica sintagmă “Cel mai bun profesor” sau inscripționezi agenda cu un mesaj personal sau chiar cu numele îndrumătorului tău, un astfel de cadou va fi, cu siguranță, apreciat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sugestii de cadouri pentru bărbatul din viața ta! Cadouri de Crăciun pentru întreaga familie Henna: sugestii de a obține culoarea dorită a părului în mod natural

În plus, dacă optezi pentru o agendă cu coperți reutilizabile, îi vei face un cadou util, pe care îl va putea folosi pe termen lung.

O carte de la autorul favorit

Un alt mod inspirat prin care îți poți surprinde profesorul este să îi dăruiești un volum scris de către autorul său favorit. Alege o carte apărută recent, pe care nu o are încă în bibliotecă sau optează pentru o ediție specială și personalizeaz-o cu un mesaj care să îi amintească de tine. Dacă nu știi care este autorul său favorit, îndreaptă-te pe cât posibil către genul său preferat. Poți afla mai multe detalii chiar de la profesorul tău, dacă îi ceri o recomandare de carte.

Un abonament la un serviciu de cărți audio

Chiar dacă profesorul tău iubește lectura clasică și cărțile tipărite, îl poți ajuta să descopere o nouă modalitate de a se bucura de operele sale favorite. Oferă-i în dar un abonament la un serviciu de cărți audio și încurajează-l să descopere avantajele acestui mod de a “citi”. Astfel, îi vei oferi ocazia de a savura o paletă vastă de volume populare chiar și atunci când este ocupat cu alte activități.

Brăduți artificiali pentru Crăciun: 8 sugestii de brazi „speciali”, cu design modern, pentru una dintre cele mai îndrăgite sărbători din an Paietele rămân mereu în vogă când vine vorba de petreceri: 10 sugestii pentru noaptea de Revelion Accesorizarea ținutei pentru un eveniment special. 7 recomandări

Un e-book reader

Pentru persoanele deschise la nou, un e-book reader poate fi un cadou extrem de inspirat. Acest dispozitiv îi va oferi profesorului tău acces la o colecție mare de cărți și îl va inspira să descopere și să citească cele mai noi publicații.

În plus, un e-book reader asigură un confort vizual sporit, indiferent de condițiile de luminozitate. Fie că profesorul tău preferă să citească seara, după program, sau în weekend, la prima oră a dimineții contrastul oferit de un astfel de dispozitiv îi va asigura cele mai bune condiții pentru a se delecta cu cele mai noi publicații.

Ține cont de personalitatea îndrumătorului tău dar și de sugestiile noastre și vei reuși să îi faci un cadou aparte. Nu uita să adaugi un ambalaj special, dar și o felicitare scrisă chiar de tine, pentru o notă cât mai personală.

Vrei să strălucești în noaptea dintre ani? Paiete, perle, strasuri – un must have pentru coafurile de Revelion! 3 aspecte care fac parte din cartea ta de vizită nescrisă George Colang scrie despre dragoste, relații și femei în două cărți remarcabile lansate la Editura CUANTIC

Sursa foto: Oksana Kyrychenko /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri