8 Februarie 2023 publicat în Lifestyle 169 share-uri

Când norii gri își fac acoperiș deasupra ta, bucură-te, pur și simplu, de ceea ce trăiești.

Atunci când viața capătă o întorsătură așa cum nu ți-ai imaginat, înseamnă că este momentul să faci câteva schimbări în tine și în jurul tău! În loc să te plângi cu privire la caruselul de trăiri în care tocmai te-ai îmbarcat, ce ai zice să vezi tot ceea ce ți se întâmplă ca pe o șansă unică de a-ți redresa cursul vieții.

Atunci când simți că nimic nu mai este așa cum credeai, înseamnă că așa trebuie să fie! Nimic nu se întâmplă la voia întâmplării și fiecare etapă din viața ta are scopul ei precis! Dar cel mai și cel mai important este că nimic nu este pentru totdeauna – înafară de ceea ce cultivi tu în sufletul tău.

Când norii gri își fac acoperiș deasupra ta, bucură-te, pur și simplu, de ceea ce trăiești. Asta înseamnă că acum este o perioadă bună în care să îți dai seama ce convingeri sau limitări te-au adus până în momentul de față, dar și ce schimbări ar trebui să faci, pentru binele tău.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine!

Se întâmplă, și doar o dată, ca viața să îți ofere lămâi, fix atunci când tu te așteptai la cea mai dulce băutură care îți poate trece acum prin minte. Ce ai de făcut?! Să te liniștești, să îi mulțumești Universului pentru ceea ce ți-a oferit și să jonglezi cu ceea ce ai la îndemână – în cazul de față, să îți faci lămâi. Mai exact, să vezi ce poți învăța să faci cu ceea ce ți s-a dat...și poate, astfel, vei renunța la obiceiurile din trecut și vei începe să te redescoperi în cea mai bună formulă a ta de până acum!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri