7 Februarie 2023 publicat în Lifestyle 130 share-uri

Dumnezeu nu vrea să fim perfecți, însă vrea să fim buni și să iertăm – pe noi, atunci când greșim, și pe ceilalți, atunci când ei greșesc. Pentru că, până la urmă, cine este fără de păcat, ca să nu poată ierta?!

Judecarea aproapelui este unul dintre cele mai des întâlnite păcate. De când este lumea, oamenii judecă, taie în carne vie, aruncă cu noroi, critică și le spun vorbe grele celor din jurul lor. Astfel, nu doar inima celui căruia i se reproșează vrute și nevrute se umple de tristețe, ci și inima celui care aruncă cu venin.

Dar, totuși, mai este un aspect foarte important de conștientizat. Putem judeca pe cei din jurul nostru și avem toate șansele să ne înșelăm cu privire la viața lor. Trebuie să știm că, de fapt, nu putem știi niciodată ce se ascunde în spatele zâmbetului celui de lângă noi sau ce l-a determinat să acționeze într-un anumit fel. Drept este că nici nu este nevoie să știm – Dumnezeu este singurul care cunoaște sufletul fiecărui om în parte și asta este de ajuns!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

De-a lungul vieții ne vom întâlni cu mulți oameni care ne judecă pe nedrept și în ochii cărora vom părea mereu că nu suntem îndeajuns. Ei se pot înșela prin ceea ce gândesc sau simt, însă, cei care îi iartă nu se vor înșela niciodată.

Iertarea este cea mai puternică armă contra energiei negative, care poate veni chiar și din partea celor mai apropiate persoane din jurul nostru. Putem să alegem să le oferim explicații celor care ne condamnă dintr-un motiv sau altul, dar chiar și așa ei vor alege să creadă tot ceea ce vor, sau putem să ne îndepărtăm, să iertăm și să ne continuăm viața așa cum simțim că este cel mai bine pentru sufletul nostru.

Dumnezeu nu vrea să fim perfecți, însă vrea să fim buni și să iertăm – pe noi, atunci când greșim, și pe ceilalți, atunci când ei greșesc. Pentru că, până la urmă, cine este fără de păcat, ca să nu poată ierta?!

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri