Povestea cărții a început în toamna anului 1908 când Andrew Carnegie (un magnat al oțelului și probabil cel mai bogat om din lume la momentul respectiv), l-a provocat pe tânărul jurnalist Napoleon Hill să creeze o filozofie concretă a succesului, bazată pe experiența celor mai mari bogați oameni ai lumii.

Comunicat de presă

Editura Librex lansează cartea „Gândește și vei fi bogat“, un bestseller internațional, un ghid al succesului, scris de Napoleon Hill. Publicată pentru prima dată în anul 1937, în timpul marii crize economice, cartea a făcut înconjurul lumii, fiind tradusă în nenumărate limbi și vândută în peste 70 de milioane de exemplare. „Gândește și vei fi bogat“ este considerată a fi lucrarea de referință a literaturii motivaționale și rămâne un bestseller în continuare.

Povestea cărții a început în toamna anului 1908 când Andrew Carnegie (un magnat al oțelului și probabil cel mai bogat om din lume la momentul respectiv), l-a provocat pe tânărul jurnalist Napoleon Hill să creeze o filozofie concretă a succesului, bazată pe experiența celor mai mari bogați oameni ai lumii. Pentru a afla „reţeta“ succesului lor, Hill a petrecut 20 de ani intervievând peste 500 de oameni foarte bogaţi printre care: Henry Ford, John D. Rockefeller, Theodore Roosevelt, William Jennings Bryan, Clarence Darrow, Alexander Graham Bell, William Howard Taft.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Editura Librex lansează ,,Primul minut“, cel mai valoros ghid pentru o comunicare clară și concisă la locul de muncă Editura Librex lansează romanul “Respirația Dragostei”, de Brittainy C. Cherry Editura Librex lanseaza caseta de colecție cu jurnalul Reginei Maria a României

Astfel, câteva decenii și mii de pagini de cercetare mai târziu, Hill a publicat cartea „Gândește și vei fi bogat“, ce a devenit biblia libertăţii financiare. Cartea a fost primită inițial ca un antidot pentru vremurile grele, însă și astăzi mulți oameni găsesc relevantă filozofia gândirii pozitive și pașii ei specifici, atât pentru obținerea bogăției cât și pentru schimbarea vieții. Una dintre figurile fondatoare ale domeniului dezvoltării personale, Napoleon Hill susține că gândurile noastre devin realitatea noastră și ne oferă un plan și principii pentru transformarea gândurilor în bogății, inclusiv vizualizarea, afirmarea, definirea unui scop și planificarea.

Este „cartea de vizită“ pentru fiecare om care a ajuns pe culmile gloriei, după ce a pus în practică sfaturile din paginile ei. „Gândește și vei fi bogat“ a schimbat radical destinul multor oameni din întreaga lume, ajutându-i să devină lideri în domenii dintre cele mai diverse: în afaceri, în guvern sau în organizații civice.

Editura Librex lansează „Meditații” – o capodoperă de filosofie atemporală Editura Publisol lansează “Patru decenii în serviciul Casei Regale a României Memorii 1898-1940”, de Eugeniu Arthur Buhman Editura CUANTIC a lansat Cartea Paștelui

„Gândește și vei fi bogat“ este mai degrabă un manual care ne îndrumă treptat pe calea spre succes. Perspectivele celor 500 dintre cei mai de succes oameni ai Americii, au fost restrânse în 13 principii și au contribuit la ceea ce Hill se referă ca la o „filozofie generală a realizării”. Autorul a declarat că obiectivele cărții sale au fost de a ajuta cititorul să devină conștient de sine și de a-l face să înțeleagă cum să devină mai eficient în mijlocul legilor constante ale universului.

Cei 13 pași de urmat indicați în carte sunt esențiali pentru a avea siguranță și libertate financiară. Programul, ce constă în mai multe sugestii și exemple de succes, care au fost aplicate de oameni care au ajuns bogați și cunoscuți, ne pot aduce pe calea cea bună. Cartea nu se adresează numai celor care vor să devină bogați. Ideile pot fi aplicate și de către persoanele care se simt descurajate, care nu au suficientă încredere în sine, care se confruntă cu dificultăți, care își doresc să aibă succes dar au eșuat, care doresc să-și găsească visurile și forța de a le îndeplini.

Editura CUANTIC a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui Editura Publisol lansează volumul II din seria „Carol al II-lea - Între datorie și pasiune. Însemnări zilnice (1904-1951)” EDITURA CUANTIC lansează PHRONESIS MARKETING, de Corneliu Vîlsan – prima carte de marketing strategic scrisă de un autor român!

Cei 13 pași prezentați de Napoleon Hill în această carte sunt:

Dorinţa – trebuie să existe o dorinţa puternică pentru a obţine ceva, trebuie să o aveți mereu în minte şi orice acţiune trebuie să fie în concordanţă cu aceasta;

Încrederea – cu cât aveți mai multă încredere şi siguranţă pentru viitorul dumneavoastră, cu atât posibilitatea să obţineți ceea ce vă doriți e mai mare;

Autosugestia;

Cunoștințele de specialitate – cunoaşterea şi educaţia sunt importante pentru succes;

Imaginaţia;

Planificarea atentă;

Hotărârea – luați o decizie fermă privind ceea ce vă doriți şi nu vă abateți de la ea;

Perseverenţa – este importantă pentru succes, aşa că nu trebuie să vă lăsați doborât de eşecuri;

Editura Publisol lansează seria „Carol al II-lea - Între datorie și pasiune. Însemnări zilnice (1904-1951)” Editura CUANTIC promovează autori români Editura Publisol readuce în atenția cititorilor de astăzi documente inedite privind procesul Mareșalului Ion Antonescu

Puterea grupului de minţi strălucite

Transmutarea energiei sexuale;

Subconştientul – antrenați-vă mintea să gândească pozitiv;

Creierul – studiați indiciile non-verbale ale altor persoane;

Al șaselea simț – ideile bune apar prin meditaţie.

Cu o filozofie unică „Gândește și vei fi bogat“ este o carte fundamentală pentru antreprenori, directori executivi și gânditori din lumea întreagă. Se recomandă să fie utilizată ca un manual care trebuie citit și recitit de mai multe ori, subliniat și folosit ca un caiet de notițe și idei. Un ghid de acțiune care să ne spună ce avem de făcut, cum să lucram în fiecare zi la visul nostru pentru a-l face să devină realitate cât mai curând, cum să ne stăpânim subconștientul și cum să îi comandăm destinului, totul pentru a ne îndeplini obiectivul.

George Colang scrie despre dragoste, relații și femei în două cărți remarcabile lansate la Editura CUANTIC 10 cărți numai bune de citit în perioada Sărbătorilor de iarnă   Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți

Așa cum spune și Napoleon Hill, „Bogăția începe cu o stare de spirit“. Cartea ne învaţă să gândim diferit, iar dacă suntem pe drumul spre libertate financiară, „Gândește și vei fi bogat“ este o lectură obligatorie.

Cartea „Gândește și vei fi bogat“, de Napoleon Hill este disponibilă pe site-ul librex.ro, în magazine online și în librăriile din toată țara.

De 12 ani ai liber la citit pe librex.ro!

Despre autor

Napoleon Hill (1883-1970) a fost un celebru și important autor american de cărţi motivaţionale şi de educaţie financiară. A fost de asemenea consilerul multor oameni de afaceri, lideri şi preşedinţi, personalități precum Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison, Henry Ford.

Peste 30 de psihoterapeuți vor aborda teme despre cuplu și parenting, într-o nouă serie de evenimente Săptămâna PSI Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Regina frumuseții din Ierusalim, de Sarit Yishai-Levi, o poveste despre dragoste și iertare în fascinantul Oraș Sfânt

Lucrările lui Hill au fost inspirate de filosofia „Noua Gândire” („New Thought”) și de scrierile lui Ralph Waldo Emerson. Mișcarea „New Thought” s-a dezvoltat în Statele Unite în secolul al XIX-lea și a evoluat într-un grup de confesiuni religioase, autori, filozofi și indivizi care împărtaseau credințe comune în ceea ce privește legea atracției, vizualizarea creativă și puterea personală.

Cartea ,,Gândește și vei fi bogat“ s-a vândut în peste 20 de milioane de exemplare după moartea lui Hill în 1970. Până în prezent peste 60 de milioane de exemplare au fost vândute în întreaga lume.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri