INGREDIENTE:
-
1 vânătă mică
-
3 ouă
-
100g cașcaval ras
-
piper
-
sare
-
ulei pentru prăjit
MOD DE PREPARARE:
Vânăta se spală, se curăță și se taie cuburi de mărime potrivită. Bucățile se pune la călit alături de 2 linguri de ulei. Ouale se bat cu cașcavalul ras, sare si piper. În momentul în care bucățile de vânătă s-au înmuiat și s-au rumenit puțin se toarnă ouale peste. Se prajește 5 minute pe o parte, se întoarce cu ajutorul capacului pe partea cealaltă și se prăjește înca 5 minute. Când este rumenă pe ambele părți este gata.
Poftă bună!
Nu lăsăm pe nimeni în urmă: o campanie Autism Voice dedicată adolescenților și adulților cu autism
Ne luăm adio de la vechimea în muncă pe bani. De când dispare această opțiune pentru români
Nereguli periculoase pentru viața copiilor, constatate la locuri de joacă de prefectul Capitalei
Podul Grant, închis pentru reparații: șantierul ar putea dura doi ani. Rute ocolitoare pentru șoferi