INGREDIENTE:
-
1 vânătă mică
-
3 ouă
-
100g cașcaval ras
-
piper
-
sare
-
ulei pentru prăjit
MOD DE PREPARARE:
Vânăta se spală, se curăță și se taie cuburi de mărime potrivită. Bucățile se pune la călit alături de 2 linguri de ulei. Ouale se bat cu cașcavalul ras, sare si piper. În momentul în care bucățile de vânătă s-au înmuiat și s-au rumenit puțin se toarnă ouale peste. Se prajește 5 minute pe o parte, se întoarce cu ajutorul capacului pe partea cealaltă și se prăjește înca 5 minute. Când este rumenă pe ambele părți este gata.
Poftă bună!
Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri