25 Ianuarie 2023 publicat în Lifestyle 133 share-uri

. Avem de făcut alegeri și dacă eu voi fi una dintre alegerile celor dragi, îmi doresc să fiu ceea ce au ei nevoie.

Nu am nevoie de multe lucruri în viață. Îmi doresc sănătate și vreau ca cei dragi să fie fericiți. Știu că eu nu pot să le aduc fericirea în fața ochilor, însă îmi doresc să pot contribui, cu cât de puțin la zâmbetul care apare pe chipul lor.

Sunt sigură că fiecare își are propriul destin și își scrie, așa cum poate, în funcție de propriile așteptări, povestea de viață. Nu pot să intervin în altcuiva și nici nu pot să preiau lecții de viață care nu sunt ale mele.

Tot ceea ce pot face este să mă rog pentru ei și, atâta timp cât pot și sunt lăsată, să îi țin de mână. Avem de făcut alegeri și dacă eu voi fi una dintre alegerile celor dragi, îmi doresc să fiu ceea ce au ei nevoie.

Sunt recunoscătoare pentru toți oamenii pe care Universul i-a trimis în calea mea și sper ca și ei să fie la fel, atunci când se gândesc la mine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia! Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri