23 Ianuarie 2023 publicat în Lifestyle 34 share-uri

Te așteaptă o nouă viață, presărată cu clipe unice gata să le trăiești din plin!

Este timpul să crezi în cea mai importantă persoană din viața ta – TU! A trecut mult timp de când nu te-ai mai privit cu iubire și cu blândețe, așa că este momentul să o faci acum.

După ce te-ai criticat în nenumărate rânduri și ai oferit puterea ta celor din jur, Universul vrea să îți atragă atenția cu privire la ceea ce ai de făcut în continuare! Renunță la critică, la oamenii nepotriviți, la situațiile toxice, la locurile care nu îți aduc bucurie. Ai o singură viață, însă, dacă o trăiești frumos, una este de ajuns!

Ai în tine toată puterea Universului și acum este momentul să o accesezi! Tratează-te cu respect, exact așa cum meriți! Fii recunoscător pentru tot ceea ce ai și nu mai lăsa pe nimeni să îți spună în ce direcție trebuie să mergi!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

Visează, iubește, greșește! Ridică-te întotdeauna și mergi cu fruntea sus! Te așteaptă o nouă viață, presărată cu clipe unice, gata să le trăiești din plin!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri