Influenta cifrei energetice asupra existentei tale nu este covarsitoare, insa se manifesta cu delicatete in toate domeniile vietii. Cifra energetica reprezinta locul pe care este cel mai probabil sa il atingi in viata, menirea, sensul, acel rost al tau in lumea inconjuratoare spre care ar trebui sa se canalizeze constructiv energiile.

Cifra energetica 5 - Aceasta cifra inmagazineaza energia entuziasmului, a noului, a progresivului, a capacitatii de a intui si de a anticipa evenimentele. Pozitia pe care o pot atinge cu usurinta cei care au ca cifra energetica cifra 5 este cea in care sunt liberi sa vina cu idei progresiste, cu schimbari, cu o atitudine deschisa si optimista, cea in care pot sa convinga pe altii sa creada in ideile, propunerile si ofertele lor. Neimplinirea in acest sens ii poate determina sa devina nehotarati, indecisi si inflexibili cu cei dragi.

Cifra energetica 6 - Aceasta cifra inmagazineaza energia responsabilitatilor si a obligatiilor, a persoanelor care isi asuma rolul de indrumator si calauzitor fata de cei din jur. Cei cu cifra energetica 6 se simt confortabil atunci cand isi pot manifesta atentia si grija fata de cei dragi si cand supravegheaza asupra binelui general al acestora. Cei cu numarul energetic 6 sunt meniti sa fie parinti sau parteneri viata excelenti, influentand cu existenta lor existentele celor din jur.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Cifra energetica 7 - Aceasta cifra inmagazineaza energia singuratatii, dar si a unei singuratati pozitive, creatoare. Rostul celor cu cifra energetica 7 este acela de a trai frumos mai ales in plan interior si de a gasi cheia marilor dileme ale vietii pornind de la analiza propriei persoane. Au o inclinatie deosebita spre latura spirituala si daca sunt nevoiti sa renunte la lumea lor interioara, devin vulnerabili, sensibili, gravi sau introvertiti.

Cifra energetica 8 - Aceasta cifra inmagazineaza energia pragmatismului. Cei care au ca cifra energetica cifra 8 gandesc in termeni de stabilitate si securitate materiala, sunt cei doresc sa castige mult si sa realizeze lucruri marete, castigand recunoasterea si aprecierea celorlalti, abia ulterior dedicandu-se activitatilor prin care isi pot dezvolta mai mult capacitatile mentale, artistice sau filozofice. Pozitia in care trebuie sa ajunga presupune atingerea succesului mai ales pe plan profesional, insa inconstient sau in mod constient uneori, au tendinta de a se autodistruge.

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Cifra energetica 9 -Aceasta cifra inmagazineaza energia conceptului de umanitarism. Cei cu cifra energetica 9 isi gasesc implinirea si fericirea prin accceptare, prin iubire, prin adaptare si prin integrarea in randul celorlalti. Pot ajunge la un destin tragic, dramatic, pot ajunge sa fie neintelesi, instabili, dependenti de ceilalti si sa fie raniti cu usurinta intrucat nu au un sistem de aparare foarte puternic.

Foto principala: Hepta.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri