Influenta cifrei energetice asupra existentei tale nu este covarsitoare, insa se manifesta cu delicatete in toate domeniile vietii. Cifra energetica reprezinta locul pe care este cel mai probabil sa il atingi in viata, menirea, sensul, acel rost al tau in lumea inconjuratoare spre care ar trebui sa se canalizeze constructiv energiile.

Cifra energetica 1 - Aceasta cifra surprinde energia individualizarii, a celui care isi poate realiza ambitiile si visurile chiar daca in calea sa se interpun obstacole diverse. Locul la care pot ajunge cu usurinta persoanele cu cifra energetica 1 este cel al celebritatii, al imaginilor publice invidiate, temute sau respectate, al liderilor formali sau informali, meniti sa-i calauzeasca si sa-i conduca pe ceilalti. Daca nu reusesc sa atinga pozitia de varf sau sa ajunga acolo unde si-au propus devin pesimisti, se panicheaza, se lasa prada sentimentelor de angoasa si neliniste.

Cifra energetica 2 – Aceasta cifra inmagazineaza energia parteneriatului si a compromisurilor, a oamenilor care isi gasesc implinirea in viata cautand sa armonizeze si sa echilibreze totul in jurul lor. Pozitia spre care tind cei cu cifra energetica 2 este cea in care isi pot manifesta atractivitatea, diplomatia si tactul in sensul in care pot crea o lume mai buna, mai frumoasa, una pe placul lor. In cazul in care nu reusesc acest lucru au tendinta de a cadea prada propriilor dezamagiri si indoieli, devenind inchisi si necomunicativi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Cifra energetica 3 - Aceasta cifra inmagazineaza energia comunicarii, a celor care vor reusi in viata doar daca fac cunoscute celor din jur gandurile si sentimentele lor intr-un felul unic, aparte, artistic, inedit. Pozitia spre care tind in viata si care le aduce implinirea si fericirea este cea in care stapanesc la perfectie arta oratoriei sau a persuasiunii, cea in care se pot exprima cu claritate si se pot face intelesi. Pot deveni buni consilieri, artisti, politicieni, profesori, traineri, consilieri. Daca nu reusesc sa actioneze intru acest scop, pot trece la extreme, devenind excesiv de mandri, orgoliosi, neiertatori si rautaciosi cu ceilalti.

Cifra energetica 4 - Aceasta cifra inmagazineaza energia stabilitatii, a eforturilor canalizate spre indeplinirea unui scop pragmatic, realist. Persoanele cu cifra energetica 4 se simt implinite in masura in care telurile lor sunt concretizabile in realitatea imediata, in masura in care planurile sunt urmarite pas cu pas pana la realizare, in masura in care ordinea lucrurilor nu este rasturnata peste noapte intr-un mod dramatic, neasteptat. Acesti oameni simt ca isi ating scopul in viata in masura in care plecand de la nimic ajung sa construiasca lucruri marete, mari, substantiale si vizibile. In situatia in care nu ajung la o pozitie de baza, nu neaparat una fruntasa, insa intr-o pozitie cheie, esentiala, aceste persoane au tendinta de a deveni dependente de persoanele mai puternice.

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri