Vreți să vedeți ce să purtați pentru a practica yoga, să fiți la modă și să vă simțiți confortabil? Vă prezentăm cele mai bune mărci de îmbrăcăminte pentru yoga.

Echilibru, armonie și pace, dar și culori originale și uneori modele inspiratoare precum și cea mai înaltă calitate a materialelor tehnice. Aceasta este ceea ce ar trebui să caracterizeze și să transmită o ținută de yoga la modă. Confortul merge mână în mână cu un design care se referă la concentrarea pe frumusețea trupului și a sufletului. Aflați ce mărci au cele mai bune colecții de haine de yoga și ce să porți pentru practicarea asanelor.

Cum să ne îmbrăcăm pentru a practica yoga?

Îmbrăcămintea pentru yoga ar trebui să fie confortabilă și fără restricții în niciun fel. Datorită activării tuturor părților mușchilor și performanței unor figuri adesea complexe (care necesită, de exemplu, stând pe cap, brațe, întinderi și îndoiri), hainele nu pot fi prea strânse sau prea largi. Strâns, prea strâns vor interfera cu întinderea, iar tragerea în sus va provoca un mare disconfort.

De asemenea, merită să acordați atenție materialului din care sunt făcute hainele de yoga. Cel mai bine este să alegeți un set de tricot tehnic ușor, respirabil, care elimină căldura și umezeala. Potrivit va fi, de exemplu, plăcut la atingere, se potrivește bine pe corp și microfibră cu uscare rapidă. Datorită structurii cu deschideri mici, are proprietăți de ventilație foarte bune și este potrivită persoanelor care suferă de alergii. Un alt material recomandat este vâscoza, de preferință ECOVERO™ by LENZING™, adică certificat și derivat din surse durabile. Este respirabil, hipoalergenic și biodegradabil.

Îmbrăcăminte confortabilă de damă pentru yoga – ce să purtăm pentru a arăta bine și să fie comod în același timp?

Colecțiile de îmbrăcăminte pentru yoga pentru femei astăzi sunt foarte diverse și beneficiază de cele mai recente progrese tehnologice în design și alegerea materialelor. În mărcile de top de haine de yoga cum ar fi Deha, Camilla, Live The Process putem găsi sutiene, topuri, tricouri, jambiere și pantaloni care se disting prin imprimeuri originale, detalii sau clasice sport asortate. Colecțiile lor de haine de yoga pentru femei sunt prezentate și de Adidas by Stella McCartney, Reebok X Victoria Beckham și On Running, Falke sauPE Nation.

  • Sutiene sport pentru yoga

Sutienul sport va fi unul dintre cele mai importante elemente ale ținutei tale de yoga. Datorită acestuia, bustul va avea un sprijin bun și nu se va mișca nici măcar în poziții mai solicitante, de exemplu, într-o poziție de mână. Designul și croiala trebuie să susțină mișcările efectuate, menținând confortul și fără presiune. Datorită structurii adecvate, greutatea va fi, de asemenea, distribuită corespunzător. Majoritatea mărcilor de sport au în colecțiile lor modele de sutiene yoga profesionale. Merită să acordați atenție, de exemplu, la On Running Performance Bra, X Bionic Energizer 4.0 Fitness sau Deha Move.

  • Maiouri și tricouri de damă pentru yoga

Dacă nu ne simțim confortabil în sutienul de yoga în sine, sau dacă avem nevoie de încă un strat, putem alege dintre tricouri, topuri și topuri de yoga de damă. Au de obicei o croială care se mulează pe corp sau au manșete, astfel încât nu se răsucesc și să nu ne deconcentrează în timpul antrenamentului. Bluza tip plic cu mânecă lungă Deha Move arată interesant și va fi potrivită pentru exerciții în aer liber sau în sezonul de toamnă- iarnă. Topul scurt Deha Move cu cusături suprapuse arată și el interesant.

H3: Pantaloni de damă pentru yoga

Cele mai populare modele de pantaloni de yoga sunt jambierele sau pantalonii scurti în stil ciclism. Acestea permit o mișcare mai precisă a corpului și modelează bine silueta. Sunt disponibile într-o gamă completă de culori și modele interesante, de exemplu exotice în colecția Camilla. Cu toate acestea, puteți alege pantaloni mai largi, cum ar fi pantalonii harem Deha Essentials. Datorită manșetelor, acestea nu numai că se vor potrivi bine, dar nici nu se vor trage în sus.

Îmbrăcăminte bărbătească pentru yoga – care va fi comodă și la modă?

Îmbrăcămintea de yoga pentru bărbați ar trebui să aibă aceleași caracteristici ca și cea pentru femei: să fie confortabilă, să nu restricționeze în niciun fel mișcarea și să fie realizată din materiale care sporesc confortul în timpul exercițiilor fizice. Brandurile își prezintă colecțiile: Brooks, On Running, Compressport, 2XU sau X-Bionic.

  • Maiouri bărbătești pentru yoga

Atunci când alegeți un tricou de yoga, merită să alegeți modele cu o potrivire mai strânsă decât tricourile standard. Datorită acestui lucru, nu se vor ondula excesiv. Unele modele se caracterizează prin parametrii de izolare termică îmbunătățiți și o ventilație mai bună (de exemplu, modelele X Bionic). Predomină tricourile în culori uni, care sunt asociate cu liniștea și armonia practicii yoga.

  • Pantaloni bărbătești pentru yoga

Un principiu similar se aplică atunci când alegeți pantaloni de yoga pentru bărbați. Aceștia ar trebui să fie confortabile, dar croiala nu trebuie să fie prea largă, astfel încât să nu se ridice și să nu distragă atenția practicantului în timpul exercițiilor. De obicei, alegi pantaloni de trening simpli, cu cracii mai strâmţi, cu sau fără nervuri. O alternativă sunt și pantalonii scurți tip ciclism. Culorile discrete și lipsa modelelor puternice predomină în întregul stil. Cele mai la modă combinații vor fi monocrome și se vor concentra mai mult pe calitatea materialelor și tehnologiilor folosite.

Sursa foto: sportofino.com/ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri