De regulă, reprezentantele sexului frumos sunt ceva mai norocoase pentru că au mai multe ocazii de a primi un cadou special. Nimic de zis, este adevărat, numai că în același timp, trebuie să găsești darul perfect și pentru jumătatea ta masculină și asta poate fi uneori destul de complicat.

Chiar dacă nu sunt atât de greu de mulțumit ca demnele urmașe ale Evei, au și ei preferințele lor, și de aceea să găsești acel dar care să îi surprindă în mod plăcut, dar care să fie și util, poate să te facă să simți că este mai presus de puterile tale. Cel mai bine reușești să îți atingi scopul cu acele cadouri personalizate, pe care toată lumea le preferă, iar dacă imaginația ta nu este în aceste clipe chiar în cea mai bună formă, avem și câteva sugestii pe care le-ai putea găsi interesante.

Gadget-uri

Trebuie să recunoaștem, bărbații sunt foarte pasionați de tot ceea ce ține de tehnologie, și nu trebuie să fie neapărat genul ”tocilari” ca să aprecieze acest dar. Un telefon foarte performant, un ceas inteligent, o brățară fitness cu cât mai multe funcții, un mouse optic sunt doar câteva sugestii pentru tine. De asemenea, dacă vei avea răbdare să cauți pe internet, sigur vei găsi multe alte sugestii de gadget-uri care sigur vor fi pe placul jumătății tale. Unele dintre ele îmbină perfect partea utilă cu cea care implică o doză bună de râs, și care vor fi foarte apreciate. Totul ține doar de tine și de bugetul pe care îl ai la dispoziție, pentru că este acel gen de cadou care nu are cum să nu placă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Tricouri personalizate

Care este articolul vestimentar pe care toți bărbații îl adoră și l-ar purta cu orice prilej, chiar și atunci când este vorba despre un eveniment cu pretenții? Tricoul, bineînțeles! Nu mai este nevoie să detaliem de ce le place atât de mult, pentru că știi prea bine toate argumentele lor. Prin urmare, cadoul tău ar putea fi unul sau mai multe tricouri barbati personalizate. Aici poți apela la unele gata imprimate cu anumite mesaje sau imagini sau poți colabora cu cei de la o firmă care se ocupă de astfel de printuri dacă nu pot să îți folosească ideile tale. Este atât de simplu și, în același timp, reușești să îi oferi jumătății tale un cadou pe care îl va aprecia și îl va purta ori de câte ori va avea prilejul.

Unelte inteligente

Nouă ne plac foarte mult, pentru că de fapt nu avem în gând ciocanul, bormașina sau pistolul electric clasice. Este vorba de fapt despre acele multitool-uri smart, care îndeplinesc mai multe funcții. Un pix care să aibă un capăt care se transformă în șurubelniță la nevoie sau este prevăzut cu o riglă, o borsetă care se prinde pe picior și pe care să o folosească atunci când mai meșterește ceva prin casă, o mănușă cu prindere magnetică și multe altele. Tot internetul este cea mai bună sursă de inspirație și în acest caz.

Puzzle 3D de lemn

Dacă jumătatea ta este genul înzestrat cu mai multă răbdare și adoră tot ce ține de partea migăloasă a activităților, un puzzle 3D din lemn pe care să îl asambeleze poate fi acel cadou mai mult decât perfect pentru el. Alege o navă, o motocicletă, o mașină, ce știi tu că i-ar plăcea. Asamblarea acestuia nu este chiar atât de simplă și presupune destul de multe ore de lucru, dar sigur va accepta provocarea ta. Sau, eventual, veți colabora și împreună veți reuși să vedeți ce prinde viață sub mâinile voastre.

O excursie în doi

Când a fost ultima oară când ați mai petrecut timpul în doi sau ați mai mers într-o excursie? Nu contează răspunsul, important este că tocmai ce ți-am oferit o nouă sugestie de cadou cu care ai putea să îți surprinzi plăcut partenerul. Eventual, fă tu toate pregătirile care sunt necesare, dar ține cont și de programul și disponibilitatea lui. Este acel gen de cadou pe care nu ai cum să îl ignori și toată lumea adoră să călătorească, nu? În plus, poate fi acel ceva de care relația voastră avea nevoie în această perioadă, nu crezi?

Articole sportive

Este vreun bărbat care să nu fie pasionat de sport? Care să nu trăiască la intensitate maxima fiecare meci al echipei favorite? Deja îți dai seama unde vrem să ajungem. La cadoul perfect pentru el, și anume articole sportive care au legătură cu echipa sa preferată. Un tricou sau orice altceva semnat de un jucător cunoscut, ori poate un abonament pe un an la meciurile de acasă ale echipei, găsești tu o idee. Sau, dacă nu e cazul de așa ceva, și este pasionat de sport și mișcare în general, articole vestimentare sau sportive care să îl ajute să își îmbunătățească performanțele.

O cină romantică

Acesta este acel gen de cadou care poate fi oferit sau mai bine zis pregătit, fără o ocazie anume. O masă la care veți servi mâncărurile lui preferate sau poate unele cu un efect afrodiziac nu poate să fie decât o surpriză plăcută. Puțină muzică bună, o atmosferă romantică, ciocolată și șampanie și restul… e poveste. Eventual, poți încerca să faci o combinație dintre două variante: o cină romantică în cadrul căreia să îi oferi darul care l-ai pregătit pentru el. Sigur va fi impresionat, chiar dacă este genul care afirmă că nu îi sunt pe plac detaliile siropoase.

Sursa foto: pexels.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri