23 Decembrie 2022 publicat în Lifestyle 59 share-uri

Bucuria momentelor de atunci sunt de neprețuit. Familia aproape, cadourile dorite, atmosfera de vis sunt file dintr-un basm pe care mă bucur că l-am trăit. Crăciunul meu a fost întotdeauna despre iubire și sper ca așa va rămâne mereu!

Se apropie Sărbătorile, iar zilele care urmează ne aduc aminte de cea mai frumoasă perioadă din copilărie. Amintirile Crăciunului de pe vremea când eram doar un copil le păstrez într-un colț de suflet și revin cu drag la ele, de fiecare dată când mă simt copleșită de toate responsabilitățile de zi cu zi.

Crăciunul meu era magic, cel puțin așa îl simțeam atunci. O poveste fermecată, în care orice este posibil. Credeam cu cele mai pure intenții în spiritul Crăciunului și bine am făcut. Acum, cred și mai mult!

Sărbătorile de iarnă aveau miros de brad natural, de bomboane, de...iubire! Pomul de Crăciun era înalt până la tavan și decorat cu jeleuri, globuri colorate și multe luminițe strălucitoare. Cântam colinde în așteptarea lui Moș Crăciun și fiecare pas era bine organizat în familie.

Bucuria momentelor de atunci este de neprețuit. Familia aproape, cadourile dorite, atmosfera de vis sunt file dintr-un basm pe care mă bucur că l-am trăit.

Crăciunul meu a fost întotdeauna despre iubire și sper ca așa va rămâne mereu!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri