22 Decembrie 2022 publicat în Lifestyle 696 share-uri

Promit să nu îmi mai fie frică. Promit să trăiesc, să fac alegerile pe care le simt, să mă exprim așa cum cred.

Promit să fiu EU, în cea mai bună formă a mea de până acum!

Promit ca anul următor să fiu mai liniștită și să cultiv în jurul meu pacea. Nu mai am nevoie de dramă, de relații tensionate, de situații complicate. Anul viitor promit să îi ofer sufletului meu liniștea de care are nevoie și pe care o merită din plin.

Promit ca anul care vine să mă bucur mai mult de oamenii din jurul meu. Voi prețui mai mult prezența celor care mă iubesc cu adevărat și pe care îi iubesc până la stele și înapoi. Nimeni și nimic nu ne garantează ziua de mâine.

Promit să trăiesc mai simplu. Mi-am dat seama că nu am nevoie de multe lucruri, iar consumerismul este doar o păcăleală care să ne facă să credem că putem fi mai fericiți, atunci când scoatem banii din buzunar și plecăm acasă cu și mai multe obiecte decât avem nevoie. Simplitatea și recunoștința pentru ceea ce am sunt un MUST pentru anul următor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR A contat cine a zbierat mai tare

Promit să nu mă mai uit în trecut. Trecutul nu mai există. Viitorul este incert. Îmi pun mâna pe inimă și tot ceea ce simt este momentul prezent. Sunt aici și acum, iar asta este tot ce are nevoie să știe sufletul meu.

Promit să îmi transform lacrimile în zâmbete. Lacrimile care îmi vor mai cădea să fie doar de fericire!

Promit să am mai multă atenție la nevoile mele, mai multă răbdare cu mine și să îmi vorbesc cu blândețe. Sufletul meu are nevoie de toate acestea, după zbuciumul ultimei perioade.

Promit să mai iubesc. Promit să mă iubesc. Promit să nu renunț la iubirea adevărată. Promit ca de această dată să o recunosc!

Promit să nu îmi mai fie frică. Promit să trăiesc, să fac alegerile pe care le simt, să mă exprim așa cum cred.

Promit să fiu EU, în cea mai bună formă a mea de până acum!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri