21 Decembrie 2022 publicat în Lifestyle 185 share-uri

Avem de mers pe propriul drum, de făcut propriile alegeri și de muncit pentru ceea ce ne dorim. Lecțiile sunt tot ale noastre și nimeni nu le poate trăi pentru noi.

Ai un bagaj plin de vise, iar sufletul tău arde de nerăbdare să îți îndeplinești toate dorințele. Ești încrezător în tot ceea ce ai și vei construi și ești conștient că, dacă ți s-a dat un vis, ți s-a dat și șansa de a-l îndeplini.

Știi că pentru a-ți vedea dorințele înfăptuite trebuie să muncești mult, să fii disciplinat și să nu renunți, oricât de multe piedici ar apărea în calea ta. Ai putere interioară care te ajută de fiecare dată când cineva îți spune că visele tale sunt prea mari.

În drumul spre îndeplinirea viselor tale, ai grijă să nu preiei și să nu cari după tine așteptările celor din jur. Poate intenționat sau nu, persoanele cele mai apropiate își doresc ca tu să îndeplinești anumite obiective, pe care, poate, ei nu au reușit să le îndeplinească. Atenție la aceste situații toxice, pentru că nu suntem în această existență pentru a trăi viața altcuiva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Avem de mers pe propriul drum, de făcut propriile alegeri și de muncit pentru ceea ce ne dorim. Lecțiile sunt tot ale noastre și nimeni nu le poate trăi pentru noi.

Acum, zboară către cele mai înalte dorințe ale sufletului tău!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri