14 Decembrie 2022 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Atunci când iubești necondiționat, iubești fără bariere, fara limite, fără raționamente... și, uneori, chiar pe viața. Însă puțini ajung să cunoască dragostea adevărată.

Iubirea necondiționată nu este pentru oricine, iar doar sufletele cu adevărat pure pot simți în inima lor sentimente atât de nobile.

De obicei, singura dragoste necondiționată este cea părinte - copil, însă și aici există excepții. Totuși, ca adult, poți iubi sincer și fără condiționării dacă ai ajuns să te cunoști suficient de mult pe tine și să îți știi nevoile.

Iubirea necondiționată nu trebuie sa fie reciprocă, deși așa ar fi de dorit. Sentimentele pot dăinui chiar daca celălalt ia decizii cu care nu ești de acord, sau pe care nu le înțelegi.

Iubirea pentru celălalt o poți simți chiar și daca intervine despărtirea, chiar și dacă fericirea sa este alături de altcineva. Pentru că, atunci când iubești necondiționat, iubești fără bariere, fara limite, fără raționamente... și, uneori, chiar pe viața. Însă puțini ajung să cunoască adevărata dragoste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri