Fetița care nu știa cât este de specială, prezentă la Târgul de Carte Gaudeamus. O experiență de neuitat!

13 Decembrie 2022 publicat în Lifestyle 57 share-uri

Povestea cărții pentru copii Fetița care nu știa cât este de specială este una sensibilă, despre iubire, prețuire de sine, încredere și prietenie.

Scriu dintotdeauna poezii, jurnale, gânduri, însă nu am crezut niciodată că voi participa la un târg de carte precum este Gaudeamus. Ei bine, iată că anul acesta am pășit în calitate de autor la Romexpo, acolo unde s-a desfășurat Târgul de Carte Gaudeamus, în perioada 7-11 decembrie.

La standul editurii HeyDay Books, cartea mea pentru copii, Fetița care nu știa cât este de specială a fost pusă la loc de cinste, printre mici dulciuri, ornamente și un ursuleț zâmbitor, pe care, coincidență sau nu, îl am și eu acasă. :). Alături de cartea semnată de mine, alte cărți pentru copii, colorate și cu titluri atrăgătoare le făceau cu ochiul celor care au fost prezenți la târg.

Povestea cărții pentru copii -Fetița care nu știa cât este de specială - este una sensibilă, despre iubire, prețuire de sine, încredere și prietenie.

O fetiță, Maia, nu se poate acomoda la școală, iar colegii ei râd de ea din cauza aparatului dentar pe care îl poartă și din cauza căruia ea stâlcește cuvintele. Pe de cealaltă parte, în lumea magică a stelelor, Ela, o steluță care nu reușește să își vadă propria strălucire este dată la o parte, ajungând să se joace singură, pe o bună bucată de cer. Maia și Ela se întâlnesc la momentul potrivit și decid să facă schimb de vieți. Această transformare le va schimba celor din jur percepția despre cele două, dar mai ales, Maia și Ela vor conștientiza cât de speciale sunt și ce lucruri mărețe pot face.

Restul este magie și vă invit cu mult drag să citiți o poveste MI-NU-NA-TĂ, care va încălzi inimile celor mici, dar nu numai.

Cartea se poate comanda de aici: https://www.heydaybooks.ro/produs/fetita-care-nu-stia-cat-este-de-speciala-maria-alexandra-crisanso/


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri