Si-au spus doar cateva cuvinte cu toate ca atat de multe aveau sa-si spuna -el nu voia sa para slab, ea voia sa-i arate ca s-a schimbat. In drumul lor fiecare s-a gandit la cat de ridicol a parut in fata celuilalt si si-au framantat sufletele, emotiile, sperand ca celalalt sa apara de undeva si sa zica din nou: Hei!si ei vor spune tot ce simt chiar daca vor fi de-a dreptul de neiertat apoi.

Hei!
Era el care o vazuse ca prin vis. A lovit-o usor cu mana facuta pumn peste umarul gol.
-Hei!
I-a raspuns ea cu gura putin intredeschisa. Avea buzele uscate cu toate ca temperatura era pentru mijlocul lui iunie, inceputul lui iulie.
-Cum e?
A intrebat-o el. E intrebarea lui care nu are sens,dar o foloseste mereu cand vorbeste cu ea. S-au iubit, mult sau putin doar ei stiu, dar brusc s-au despartit si acum s-au vazut intamplator dupa o vreme. Le tremura vocile, mainile, picioarele, iar trupurile au luat-o razna. Luna-i priveste.
-E …
si ar fi vrut sa spuna din nou : “Hei!”. S-a gandit ca primul a fost spus ridicol sau nu are sens. De fapt care e sensul lui “Hei!” ? si de ce a lovit-o cu pumnul incet?
…E bine. La tine cum e?
Oare nu vede cum o privesc, nu simte cum imi tremura vocea? Ce mult s-a schimbat!
-E bine si la mine. Am atat de mult de lucru incat nu mai gandesc!…
Gandesc, normal ca gandesc, dar nu am avut asa mult timp sa ma mai gandesc la tine.
…Am atat de mult de lucru, iar proiectele imi ocupa tot timpul. Iar vara e pe duca!
-Da.


Ma bucur ca a reusit sa aiba o vara mai frumoasa ca a mea.
-Si vara ta cum e?
A intrebat-o el incet sperand sa nu existe un alt el.
-E ok. Citesc, mai ies… e ok.
Adica stau cu cartea in fata si ma gandesc la tine.
-Hei!
A murmurat ea din nou si ochii i s-au umplut de lacrimi. A facut un “pa-pa” cu mana si a disparut. El a mai ramas asa o vreme si a plecat tinand lacrimile ca pentru sine si murmurand : “hei!…hei!…”

Si-au spus doar cateva cuvinte cu toate ca atat de multe aveau sa-si spuna -el nu voia sa para slab, ea voia sa-i arate ca s-a schimbat. In drumul lor fiecare s-a gandit la cat de ridicol a parut in fata celuilalt si si-au framantat sufletele, emotiile, sperand ca celalalt sa apara de undeva si sa zica din nou: “Hei!”si ei vor spune tot ce simt chiar daca vor fi de-a dreptul de neiertat apoi. Dar s-au amagit pentru ca fiecare a mers in drumul lui obisnuit spre casa; iar casele sunt in directii opuse.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

Dupa un timp ea era din nou in oras si l-a sunat sa-i spuna ca a ajuns. Dupa vreo doua saptamani el a vrut sa vina sa o vada la barul la care era. Cand el s-a asezat la masa toti prietenii ei s-au “evaporat”. Ea zambea. De cateva luni preluase modelul francez si doar zambea chiar daca o deranja ceva. Era convinsa ca era sansa ei de a-i demonstra ca mai puteau fi o data impreuna si ar putea fi mult mai frumos. Au mai vorbit o zi la telefon si intr-un final el a intrebat-o:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri