28 Noiembrie 2022 publicat în Lifestyle 70 share-uri

Acum, te rog, fă-ți o favoare! Du-te și trăiește-ți viața exact asa cum simți, fară a răscoli trecutul, fără a-ți face planuri de viitor!

Este suficient cât ai încercat să controlezi tot ce se întâmplă în viața. Și adevărul este că lucrurile nu au ieșit nici pe jumătate așa cum ți-ai imaginat.

Este suficient cât ai pus la suflet, pentru că durerea celorlalți ți-a lovit inima și ai preluat cuvintele lor, ca și cum ar fi definiții despre valoarea ta ca om. Acum știi bine ca reproșurile celorlalți nu au nimic de-a face cu cine ești tu.

Este suficient cât te-ai pus pe locul doi, în timp ce le-ai oferit celorlalți puterea pe care Divinitatea ți-a oferit-o ție. Nu este de mirare că unii dintre ei ți-au zdrobit sufletul în bucăți și au știut cum să o facă astfel încât să te doară cât mai tare.

Este suficient cât ai cerșit iubirea, aprecierea, liniștea, laudele, susținerea celorlalți. Dacă trebuie să le ceri din partea oamenilor din jur înseamnă că nu ești înconjurat de persoanele potrivite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Acum, te rog, fă-ți o favoare! Du-te și trăiește-ți viața exact asa cum simți, fară a răscoli trecutul, fără a-ti face planuri de viitor!

Bucură-te de tine, în primul rând. Ești o prelungire a Divinității, așa că poartă-te ca atare! Fă ceea ce îți dictează inima, fii bun cu tine, dar și cu ceilalți, susține-ți ideile, respectă-ți limitele și nu lăsa să treacă nicio zi fără să te gândești cât de recunoscător ești că...EȘTI!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri