15 Noiembrie 2022 publicat în Lifestyle 4 share-uri

Mirela Retegan este invitata acestei ediții Beautiful Minds, iar discuția cu ea este o bucurie reală. Ce înseamnă să fii o mamă conectată la adevăratele nevoi ale copilului tău și cât de important este un mindset potrivit atunci când începi orice fel de activitate, ne povestește Mirela Retegan în interviul ce urmează.

În noua ediție a emisiunii Beautiful Minds am avut plăcerea să stau de vorbă cu Mirela Retegan, fondatoarea Gașca Zurli, femeie, mamă, antreprenor, autor, care are atât de multe lucruri frumoase de spus despre tot ceea ce o înconjoară.

Viața în sine este o bucurie pentru Mirela Retegan și ea știe foarte bine că este aici pentru a profita și a iubi fiecare clipă. În interviul alăturat am vorbit în special despre rolul de mamă, provocările cu care părinții din ziua de astăzi se confruntă și cum putem să ne sprijim copii pentru ca aripile lor să atingă vârful pe care ei visează să ajungă.

De asemenea, Mirela Retegan ne-a povestit și despre proiectele viitoare, revista și magazinul Zurli, turneul pe care îl are cu Gașca atât în țară, cât și în străinătate, dar și multe alte lucruri interesante, pe care vă invit să le aflați în interviul de mai jos.

Vizionare plăcută!


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri