15 Noiembrie 2022 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Fustele sunt parte integrantă din garderoba unei femei. Indiferent de materialul din care sunt făcute, de croiala pe care o au, sunt un element ce întregesc feminitatea fiecăreia dintre noi. Le putem purta în orice împrejurare, trebuie doar să ținem cont de natura evenimentului la care participăm sau de contextul în care ne dorim să le îmbrăcăm.

Fusta scurta este o emblemă, încă din anii 1960. A început să apară în moda vremurilor, odată cu emanciparea și modernizarea femeilor. De atunci și până în zilele noastre, a rămas o piesă ce aproape nu lipsește din dulapul niciunei femei. Ți-am pregătit câteva idei despre cum să porți fusta scurtă.

Fusta scurtă din piele naturală sau piele ecologică

Chiar dacă preferi sau nu un stil punk, o fustă mini de piele sau din imitație de piele, ar sta bine în dressingul tău. Indiferent de culoarea sau forma pe care o are, o poți purta cu o maletă și o pereche de ghete cu talpă groasă sau de bocanci cu catarame. Îți poți pune și o jachetă de piele, cu o textură identică cu cea a fustei tale. Accesoriile potrivite pentru acest outfit sunt bijuteriile supradimensionate din argint.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Fusta scurtă metalică sau cu paiete

E momentul pentru o petrecere, o ieșire în club cu distracție multă, dans și bucurie de viață? Alege să îți pui o fostă scurtă aurie, argintie sau cu paiete, cu un crop top, un body sau o bluză simplă, neagră. Pentru un plus de eleganță, ia-ți în picioare o pereche de sandale sau pantofi cu toc înalt. Accesoriile tale pentru acest outfit ar putea fi o pereche de cercei și un inel, ambele în stil minimalist.

Fusta mini din denim

O altă piesă de rezistență din garderobă este clasica fustă scurtă de blugi. Perfectă pentru a fi purtată în orice anotimp, cu orice fel de încălțăminte, aceasta te poate scoate din încurcătură într-o zi în care nu știi ce să pui mai repede pe tine.

Pentu o ținută office, îi asortezi o cămașă albă și o pereche de pantofi oxford. Pentru un outfit casual, de plimbare, poți să îmbraci o cămașă în carouri și o pereche de ciocate din piele întoarsă. Foarte simplu, poți să iei pe tine un pulover oversize și o pereche de bocanci, ca să fii admirată de toată lumea din jur și să te simți și comod.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Un tricou uni și o pereche de pantofi sport, împreună cu fusta de blugi, formează ținuta ideală pentru o plimbare lungă în parc.

Fusta scurtă plisată

Mai dificil de purtat, dar cu un efect surprinzător garantat, fusta mini plisată, în carouri sau în culori puternice, este un obiect vestimentar la modă în zilele noastre. Se poartă cu cămașă albă, cu mâneci lungi sau cu o maletă uni. Bocancii ar fi încălțămintea potrivită sau pantofii sport. Pentru un aspect și mai tineresc, pune-ți o pereche de șosete lungi, peste genunchi.

Fusta scurtă dreaptă

Realizată de obicei din materiale clasice, ca stofa sau vâscoza, acest tip de fustă este foarte potrivit pentru o ținută de birou. Se poartă cu bluze simple sau cu imprimeuri, cu sacouri cambrate sau oversize, cu pantofi cu sau fără toc. Întotdeauna îți poți completa o astfel de ținută cu accesorii precum: eșarfe, broșe, coliere, cercei, toate dintr-un registru clasic.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Ghid pentru alegerea mobilierului interior Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Indiferent ce ai alege să porți, important este să te simți bine în pielea ta. Să fii încrezătoare în propriile forțe, iar ținuta să te reprezinte în totalitate. Nu este nevoie să fii în pas cu moda și nici să te ghidezi după cei care impun tendințe. Relevant este să alegi să porți ce ți se potrivește și să te bucuri de viață în fiecare clipă.

Sursa foto: https://unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri