7 Noiembrie 2022 publicat în Lifestyle 96 share-uri

Universul ne vede strădania și apreciază fiecare intenție bună. Destinul poate fi rescris, depinde doar de tine cum răspunzi durerii.

Relaxează-te și respiră profund până la 10. Ai acumulat multă tensiune și poate simți că nimic nu iese așa cum îți dorești. Ești prins într-un fir al unei povești care nu este așa cum ți-ai imaginat și pare că pașii tăi se îndreaptă către o destinație despre care nu știi nimic.

Trecutul și viitorul te-au încolțit și cu greu mai poți să vezi și începutul și sfârșitul parcursului în care te afli acum. Totul se derulează atât de repede, încât abia ai timp să îți dai seama ce simți, ce trăiești, care e scopul a tot ceea ce experimentezi.

În momentele de agitație extremă a sufletului dă-ți voie să te oprești puțin. În orice rău este un bine, după orice furtună apare soarele, după orice lacrimă vine un zâmbet. Acceptă ceea ce nu poți schimba și dă-ți voie să simți.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna, un nou capitol pentru MCU si un tribut puternic si emotionant adus lui Chadwick Boseman 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Solstițiul de iarnă 2022: Acestea sunt cele 4 zodii puternic impactate de energia Solstițiului de pe 21 decembrie. Ele vor triumfa în viață! 

Simte și trăiește profund tot ceea ce vine spre tine, ca la final să dai drumul tuturor emoțiilor negative. Tot ceea ce simțim și nu ne place nu este decât o șansă în care noi ne oglindim pe noi – De ce ne aflăm în situația asta? Ce spun acțiunile mele despre mine? Care este lecția pe care trebuie să o învăț? De ce atrag astfel de oameni/experiențe în viața mea?

Universul ne vede strădania și apreciază fiecare intenție bună. Destinul poate fi rescris, depinde doar de tine cum răspunzi durerii.

Acum, liniștește-te! Universul are grijă de tine!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri