4 Noiembrie 2022 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Cunoști cu siguranță expresia ”Prima impresie contează” și faptul că, atât felul în care arăți, cât și cel în care te comporți, spun mai multe decât orice ți-ar scrie în CV sau pe cartea de vizită pe care o înmânezi la întâlnirile business.

Felul în care îți aranjezi părul sau ce lac de unghii ai ales să porți în anumite zile și mai ales felul în care acesta stă pe unghii și cum se potrivește cu outfitul din acele zile în care ieși din casă contează foarte mult.

Chiar dacă spunem că societatea s-a schimbat și că nu se mai pune la fel de mult preț pe aspect, cei cu care ne întâlnim tot se vor uita la noi într-un anume fel dacă vom fi la 4 ace versus în ținută sport.

3 elemente care impactează prima impresie

Există cărți de vizită scrise, cele printate, pe care îți apare scris numele, prenumele, datele de contact și există cea de-a doua carte de vizită, creată din felul în care te îmbraci, te aranjezi și te comporți atât în mediul public, cât și în cel privat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt zodiile cel mai puternic afectate de Luna Nouă în Vărsător de pe 21 ianuarie. Li se vor întâmpla multe lucruri frumoase, pot avea loc schimbări de destin pentru ele! SPA la tine acasă: de ce ai nevoie pentru o zi de răsfăț Kaufland România – primul proiect editorial de educație ecologică în colaborare cu scriitoarea Ioana Chicet-Macoveiciuc

Dacă pentru cea printată nu putem să îți dăm sugestii, pentru că acolo depinde totul de munca și experiența ta, pentru cea nescrisă însă putem să îți facem câteva recomandări care să te ajute. Poate nu se aplică tocmai zi de zi, pentru că fiecare are stilul propriu pe care îl adoptă și în care se simte bine, dar mai mult în situații care cere un anumit dress code, fie că vorbim despre întâlniri de business sau de petreceri cu ștaif.

1. Îmbrăcămintea

Primul lucru pe care îl observă orice persoană la tine este felul în care mergi și outfitul pe care l-ai ales.

Desigur că zi de zi la birou poate adopți o ținută smart-casual - asta dacă jobul nu îți cere altceva, însă atunci când trebuie să mergi la întâlniri de afaceri este bine să adopți mai degrabă un stil office, care este mai sobru.

Top 10 trandafiri numiți după persoane celebre 3 reguli pentru purtarea corectă a bijuteriilor Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Dacă vine vorba despre petreceri, aici intră în discuție tematica acestora, însă, de obicei, stilul abordat este cel elegant.

Încearcă întotdeauna să te adaptezi situației care urmează să se petreacă, mai ales pentru a nu ieși în evidență într-un mod nu tocmai pozitiv.

2. Părul

Părul este unul dintre cele mai importante și versatile accesorii pe care le-am primit de la natură și ar trebui să avem mereu grijă de el, nu doar la ocazii speciale. Iar aici nu ne referim doar la spălat, care este o acțiune necesară, ci la îngrijirea cu măști, uleiuri și tratamente, dacă este cazul.

Aranjatul părului trebuie să fie în concordanță cu ocazia la care participi și cu restul ținutei pe care ai ales-o. De exemplu, nu este indicat să porți o rochie de seară cu părul coafat în două codițe împletite.

Jucării educative pe care să le oferi în dar copiilor de Crăciun Numerologie: Calculează Cifra Numelui și descoperă ce spune despre tine și persoana iubită – este Sufletul Pereche? 5 semne clare că Ego-ul îți sabotează echilibrul

Desigur, aici totul ține și de lungimea părului și de felul în care îl poți aranja, însă variante există pentru fiecare formă și lungime.

3. Unghiile

Ultimele, dar nu cele din urmă, sunt unghiile. O femeie care are atât manichiura, cât și pedichiura la zi dă dovadă că are grijă de ea și că pune accent pe felul în care arată.

Știm că există situații în care oja sare de pe unghii și tocmai de aceea îți recomandăm să investești într-una de calitate - fie că vorbim despre cele normale, sau despre cele pentru manichiura semi. Astfel vei evita momentele jenante în care rămâi cu unghiile pe jumătate făcute și jumătate nu.

Întotdeauna, atunci când vine vorba despre aspectul tău exterior, trebuie să știi că merită să investești în produse de calitate. Astfel te poți asigura că nu vei avea parte de evenimente neprevăzute când vine vorba despre îmbrăcăminte, coafură sau manichiură și pedichiură.

Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Nu ne este permis niciodată ca părinți să invalidăm emoțiile copiilor noștri, să le ocolim, să ne lăsăm stânjeniți de exprimarea lor emoțională. Interviu cu Georgiana Spătaru, psiholog și terapeut, despre emoțiile copiilor noștri 25 octombrie - Lună Nouă și Eclipsă de Soare în Scorpion - Activări ale destinului, fatalitate și reechilibrări karmice. Noi începuturi și schimbări colosale acolo unde există vindecare!   

Mai bine să previi decât să repari și tocmai asta vei face investind în produse de calitate mai degrabă decât în cele mass-market sau fast fashion.

Credite foto: Element5 Digital, Dan Cristian Pădureț


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri