El Studio a dat startul reducerilor de Black Friday! Acum îți poți achiziționa produsele profesionale preferate la cel mai bun preț din an.

Comunicat de presă

Intră pe shop.el-studio.ro și descoperă super reduceri la cele mai dorite produse pentru îngrijirea părului, extensii din păr natural, tratamente, produse cosmetice si de make-up, pentru îngrijirea unghiilor sau accesorii.

Magazinul on-line îți pune la dispoziție doar produse profesionale originale, furnizate de către cei mai mari producători din domeniul înfrumusețării: Kerastase, Moroccanoil, BALMAIN, K18, Label.m, Wella Professionals, Paese, Academie, OPI, CND, Bruno Vassari etc.

Așadar, așează-te confortabil in fața calculatorului, a sosit momentul să te bucuri în sfârșit de produsele de înfrumusețare mult visate.

Ești nerăbdătoare, vrei să le ai chiar acum? Te așteptăm cu sute de produse în El Studio Beauty Shop din Șos. Nicolae Titulescu nr. 14 (P-ța. Victoriei) sau în cel mai apropiat salon din București și nu uita, oricând poți profita de oferte last minute în saloane cu un singur click pe https://promo.el-studio.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Spor la cumpărături!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri