31 Octombrie 2022 publicat în Lifestyle 26 share-uri

Va fi din nou timpul pentru iubire, iar atunci vei pătrunde cu inima curată într-o nouă etapă. Va merita tot ceea ce ai trăit, dar mai ales răbdarea cu care ai acceptat fiecare moment îți va fi pe deplin răsplătită.

Călătoria ta nu se oprește aici. Universul are atât de multe lucruri să îți mai arate, atâtea trăiri pe care să le simți, atâția oameni pe care să îi cunoști, atâtea locuri pe care sa le vezi.

Vestea bună este că timpul nu se oprește în loc pentru nimeni și că oricât de multe suferințe ai avea acumulate acum în suflet, acestea nu vor sângera la nesfârșit. Vindecarea vine o dată cu timpul, dar și cu distanțarea de oamenii și situațiile toxice.

După tot acest proces, inima ta va fi din nou eliberată. În sufletul tău vei face loc pentru noi experiențe, gata să te îmbogățească. Va fi din nou timpul pentru iubire, iar atunci vei pătrunde cu inima curată într-o nouă etapă. Va merita tot ceea ce ai trăit, dar mai ales răbdarea cu care ai acceptat fiecare moment îți va fi pe deplin răsplătită.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri