27 Octombrie 2022 publicat în Lifestyle 95 share-uri

Ia-ți timpul necesar pentru a fi bine cu tine! Înainte să te gândești la exterior, gândește-te la felul în care te tratezi tu pe tine în aceste momente de criză.

Dragă eu,

Acum este unul dintre acele momente în care simți că mintea ta este ca un carusel și că propriile gânduri și temeri te sufocă încet, încet. Respiră! Este doar un moment, exact ca oricare altul.

Știu că nu este ușor, însă trecutul ți-a demonstrat că ești cea mai curajoasă persoană pe care o cunoști. Drumul tău nu a fost așa cum ți-ai imaginat, însă știi și tu că este așa cum trebuie să fie pentru a te ajuta, a evolua, a te vindeca.

Nimic din ce ți-a fost pus în cale nu este prea mare pentru a nu-i putea face față. Totul are un scop, o învățătură, chiar dacă nu îți dai seama acum.

Te simt că îți vine să arunci cu vorbe în stângă și în dreapta, cuvinte pe care mâine le vei regreta și vei căuta iertare pentru el. Simt că țipi în interiorul tău de nedreptate și știu că este foarte greu ca acum să fii acolo pentru tine, calmă și blând. Însă, adevărul este că te ai doar pe tine și nimeni nu poate face acești pași către vindecare înafară de tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes

Nu uita, cu cât accepți mai repede o situație, cu atât aceasta va trece mai ușor.

Ia-ți timpul necesar pentru a fi bine cu tine! Înainte să te gândești la exterior, gândește-te la felul în care te tratezi tu pe tine în aceste momente de criză.

Respiră!

Este doar o călătorie!

Sunt bine!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri