26 Octombrie 2022 publicat în Lifestyle 111 share-uri

Nu știu cât mai înseamnă numele meu pentru tine, însă al tău nu mă mai face nici măcar să mă încrunt - și așa ne este cel mai bine!

Știu că te mai gândești la mine și că uneori ai vrea ca telefonul să îți arate că eu sunt ceea care sună. O perioadă de timp am crezut că te vei întoarce și că sunt de neînlocuit în viața ta, așa cum mi-ai jurat de atâtea ori. M-am înșelat amarnic.

Acum nu mă mai uit în trecut, nu mai vreau să știu nici cum te cheamă. Cel pe care l-am cunoscut și l-am iubit nu mai există pentru mine. Irealul a fost bătut de prezent, iar cel de acum ești cu siguranță tu 100% autentic. Știu că așa ai fost de la început, dar greșeala mea a fost să mă las orbită de promisiunile tale.

Totul s-a dus de râpă, dar nici nu mai contează. Nu aș fi vrut un alt final, un alt drum mai ușor. Acum, nici nu mai știu despre cine scriu - cel pe care l-am iubit, cel pe care l-am urât, cel pe care l-am uitat și pierdut în amintiri, parcă, dintr-o altă viață.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Principiile de bază ale mașinii CNC TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Nu știu cât mai înseamnă numele meu pentru tine, însă al tău nu mă mai face nici măcar să mă încrunt - și așa ne este cel mai bine!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri