Femeile, la randul lor, iubesc barbatii pentru bratele puternice care ascund protectie, iar protectia ascunde sentimente inexplicabile, ate care se-nvart in jurul nostru precum bandajele, fire care nu doar ne incatuseaza, ci ne tin pe loc, undeva intre imbratisarea brutala, cratita plina cu supa in care torn legume si zambetul copiilor.

Aseara (de fapt spre dimineata) simteam nevoia sa nu spun "te iubesc!", dar mana, ochii, mersul imi erau atrase de o carte mica, verde, un volum care incape lejer in plicul negru satinat pe care-l tinem intre brat si trunchi la petreceri. Mi-am adus aminte ca nu s-a vazut de sub manualul greoi de matematica, de sub compendiul gros plin cu formule care explicau fizica in toata splendoarea ei; o carte la fel de frumoasa la 20 si de ce nu la 40 de ani (promit sa o recitesc exact de ziua mea); dar nu despre carte e vorba, ci despre mesaj- iar mesajul e ascuns in cuvinte uzuale, in replici devenite clisee.

De ce iubim femeile? E intrebarea la care fiecare barbat cugeta indelung, iar raspunsul in inflexivitatea lui ne lipeste zambete, ne descopera dintii, ne amplifica pulsul si ne face incheietura subtire sa zvacneasca de emotie. De ce sunt femeile iubite de catre barbati? -pentru ca sunt pur si simplu femei cu doua maini si doua picioare, cu zambet cald, cu mainile larg deschise si cu ochi vioi, cu trup saltaret.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție

Pentru ca fiecare are ceva deosebit si pentru ca sunt copii si nu stiu in ce colt al lumii isi vor gasi jumatatea. Pentru ca ... de fapt barbatii nu au nicio explicatie -doar le iubesc, le tin trupurile incatusate nopti in sir, le cumpara flori sperand ca ele sa ii lase la o bere, pentru ca miros frumos si asa nu din cauza parfumului -trupurile lor goale miros a casa, a cald, a stabilitate, a tot ceea ce isi doresc.

Iubite sunt femeile datorita tuturor lucrurilor marunte pe care le fac nu doar din dragoste, ci pentru ca sunt manate de toate fortele care sunt in interiorul lor -forte care le trag sau le aduc in fata cu fire invizibile de ata, casmir, matase sau aur. Barbatii stau cu femeile pentru focul interior care emana esente.

Femeile, la randul lor, iubesc barbatii pentru bratele puternice care ascund protectie, iar protectia ascunde sentimente inexplicabile, ate care se-nvart in jurul nostru precum bandajele, fire care nu doar ne incatuseaza, ci ne tin pe loc, undeva intre imbratisarea brutala, cratita plina cu supa in care torn legume si zambetul copiilor care-mi murmura :"Mami, tu esti femeie. De ce iubim femeile?"

Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Caria dentară – ce este și cum se tratează Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Un articol de Anca Ciobanu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri