21 Octombrie 2022 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Reduceri de până la 50% la peste 30.000 de titluri vor fi aplicate în cele 7 zile ale târgului online de carte.

  • 30 de lansări sunt programate pe perioada evenimentului
  • Dintre noutăți: Gabor Mate - Mitul Normalității. Trauma, boala și vindecarea într-o cultură toxică, Michel Houellebecq - Anihilare, Rosie Walsh - Iubirea vieții mele, Anna Machin - De ce iubim? Noua știință din spatele celor mai strânse relații dintre noi, Colleen Hoover – Layla.

În perioada 24-30 octombrie 2022, elefant.ro va organiza cea de-a șasea ediție a elefantFest, cel mai mare târg de carte din România. La eveniment participă cele mai importante 50 de edituri din țară, iar elefant.ro pune la dispoziția cititorilor și un catalog de peste 600.000 de titluri in limba engleză.

Adrian Dinu, Director Carte elefant.ro și organizatorul elefantFest: “Până acum, de la startul elefantFest, în urmă cu 3 ani, am reușit să venim în fața iubitorilor de lectură cu cele mai interesante noutăți editoriale, mai mult de 400 de întâlniri în spațiul virtual cu autorii lor preferați și astfel, să răsplătim cititorii fideli cu o porție generoasă de cultură în săptămâna elefantFest. Împreună cu editurile participante am pregătit și de această dată lansări de calibru și o diversitate enormă de titluri, dificil de întâlnit la un târg covențional. Sperăm să dăm astfel un impuls nou lecturii, capitol la care nu suntem printre fruntași. Din păcate, în România se consumă, conform calculelor elefant.ro, în medie 1,5 cărți pe an”.

Vizitatorii elefantFest vor avea posibilitatea de a asista la lansări în funcție de programul personal. Înregistrările video ale acestora vor rămâne online, pe pagina târgului, putând fi vizionate oricând pe parcursul evenimentului, din confortul de acasă. Cititorii vor putea întâlni la elefantFest în perioada 24-30 octombrie autori de renume precum Gabriel Liiceanu, Barbara Oakley, Jennifer Armentrout, Ioana Chicet Macoveiciuc, Alec Blenche.

elefantFest a fost organizat în premieră în mai 2020, la scurt timp de la debutul pandemiei, devenind în cele 5 ediții de până acum un eveniment mult apreciat de cititori. Organizat exclusiv online, elefantFest se bucură de un număr de 10 ori mai mare de vizitatori decât un târg de carte convențional, unde, în medie, la o ediție, participă 100-120.000 de persoane.

Pentru cititori, târgul va avea o hartă a standurilor, un calendar oficial al lansărilor de carte, iar pasionații de lectură vor avea inclusiv posibilitatea de a achiziționa cărți cu autograf de la autorii preferați, într-o secțiune dedicată. elefantFest va găzdui și un stand internațional de carte în limba engleză.

***
Despre elefant.ro
elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind clienților o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier, în punctele de livrare proprii din București și din țară, precum și prin partenerii strategici la nivel național. Fondat în 2010, Elefant s-a extins și în afara țării deschizând o filiala la Chișinău, în Republica Moldova - magazinul online local elefant.md. În cei peste 10 ani de la înființare, elefant.ro a vândut peste 20 de milioane de cărți.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri