19 Octombrie 2022 publicat în Lifestyle 112 share-uri

Mai mult ca niciodată, acum învăț să fiu eu. Dărâm tot ceea ce credeam că sunt, toate așteptările celorlalți și mă reconstruiesc. De această dată bazându-mă pe suflet. Și ce lume nouă mă așteaptă de acum încolo!

Am ajuns într-un punct în care nu mai pot și nici nu mai vreau să stau în situații care nu mă avantajează, să petrec timp lângă oamenii care îmi fură energia sau să forțez conexiuni care nu îmi aduc niciun sentiment de liniște.

Refuz să mai încerc să fiu pe placul celor din jur și învăț ca acțiunile pe care le fac să fie pe planul meu. Refuz să mai port discuții doar de complezență și învăț, în schimb, să îmi ascult mai mult vocea interioară. Ceea ce este potrivit pentru mine nu trebuie să fie și ceea ce ceilalți au nevoie.

Învăț că dacă ceilalți nu îmi respectă timpul, spațiul, nevoile, eu să pot spune Stop și pot să mă dezleg de cordoanele toxice. Învăț să îmi ascult mai mult intuiția pentru că are atât de multe să îmi zică despre tot ce este în jur. Învăț să îmi ascult mai mult sufletul pentru că are să îmi povestească atât de multe despre mine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă

Mai mult ca niciodată, acum învăț să fiu eu. Dărâm tot ceea ce credeam că sunt, toate așteptările celorlalți și mă reconstruiesc. De această dată bazându-mă pe suflet. Și ce lume nouă mă așteaptă de acum înainte!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri