17 Octombrie 2022 publicat în Lifestyle 87 share-uri

În durere mai este loc de iubire! Ea acolo se formează. Între o lacrimă și un oftat – o sclipire din suflet este tot ceea ce avem nevoie pentru a merge mai departe. Sufletul tău înțelege mai bine!

În momentele grele ale vieții ne dăm seama cu adevărat cine suntem și de ce anume suntem în stare. Atunci când ne simțim sufletul călcat în picioare, observăm de fapt cât de curajos este, cât de fragil, dar și puternic în același timp.

Situațiile nu se pot schimba, până nu ne schimbăm pe noi. Iar primul pas este acceptarea tuturor lucrurilor care vin spre noi. Iar aici, am înțeles ceva foarte important, însă este nevoie de puțin mai multă înțelepciune pentru a-l conștientiza: cu cât acceptăm mai repede un lucru care este neplăcut sau inconfortabil pentru noi, cu atât situația respectivă se va sfârși mai repede.

Iubirea există în diverse forme și locuri, însă suntem atât de preocupații de ceea ce este în exteriorul nostru, încât nu ne dăm posibilitatea să o simțim acolo unde este cel mai aproape – în noi. Iubirea de sine este cea care ne va ridica după fiecare căzătură, ne va vindeca fiecare durere, ne va face mai înțelepți și mai încrezători în propria intuiție.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

În durere mai este loc de iubire! Ea acolo se formează. Între o lacrimă și un oftat – o sclipire din suflet este tot ceea ce avem nevoie pentru a merge mai departe. Sufletul tău înțelege mai bine!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri